Filmtajm – mina bilder ska vara med i en film.

Hej 

Jag håller på att koka över av längtan efter min lilla tjej. Det var alldeles för många dagar för mig att vara utan henne. För två minuter sedan gick tåget hemåt för Tullingegänget. Nu håller jag tummarna för att SJ tänker leverera hem laget på utsatt tid. Längtar efter dig så himla mycket 💗.


Filmtajm – mina bilder ska vara med i en film.

Tro det eller ej igår blev Wille uppringd av en man som var intresserad av några bilder på min blogg. Skumt tyckte vi båda två men efter ett sms så vågade jag svara idag. Hör och häpna de vill ha några av mina bilder till en film. Wao!!! Jag blev stoltare än en tupp. Skit kul när jag får bevis på att jag faktiskt ibland kan fotografera några fina bilder.


Lappade sol och njöt av värmen.

Medan Marcel och hans kompisar tränade inne i en kall ishall gick jag omkring och njöt av värmen och alla vackra vårblommor. Jag gjorde verkligen ett smart drag som tog kaffetermosen med mig för cafeterian var ju såklart stängd. Helt underbart att sitta längs husväggen med mobilen och kaffekannan. Egentid.

Tyst minut. 

Tusentals samlades på Sergels torg i Stockholm för att delta i en kärleksmanifestation, jag hade så gärna velat vara med i stan och hedrat offer, sörjande och fantastiska Sverige Tillsammans med Sverige.  Klockan 14.53 hölls en tyst minut för offren även för mig ute i solen.

 
Dagens finaste lilla bild.

Det är något visst med vide och surrande bin.

Dags för lite hemma fix innan det blir kramkalas med mitt lilla hjärta.
Puss.

2 thoughts on “Filmtajm – mina bilder ska vara med i en film.

Add yours

  1. Då fina bilder och så roligt att de vill ha med dina bilder i en film! Förstår att du saknar henne 😀 Kram <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: