SÅNT JAG STÖR MIG PÅ

Hej

Brukar ni störa er på saker?
Jag är nog egentligen ganska snäll men visst kan jag och visst stör jag mig massor på några saker. En av de bloggar Englas Showroom som jag läser hade i veckan en stör mig på lista vilken jag tyckte var så kul så jag testar något i den stilen också.

 💙Till exempel så stör jag mig enormt mycket på sävlighet. Jag har sagt det många gånger förut men det beror nog också på att jag är så speedad själv ibland. Men att inte veta någonting alls eller att inte våga säga varken bu eller bä, tycker jag är så störigt. Vill man inte säga sin åsikt eller bryr man sig inte om någonting alls? Att inte vilja bestämma sig eller att vela mellan något är så ocharmigt. Vad väntar man på liksom? Tåget kommer gå ifrån er om ni inte tar ert beslut och kliver på. Suck!!! vad sånt stör mig.

💚Tänk om truppgymnastiken vore lika upp to date när det gäller liverapportering som hockeyn är då hade allt varit ganska okej just nu. Istället så sitter jag med datorn i knäet framför ett tabell som uppdateras med siffror. Om gympa haft lika proffsigt system så hade jag kunnat både se och följa Tullinge och Tilda livestreamat, men icke. Jag är så tacksam för att laget har två föräldrar på plats som filmar och uppdaterar oss. Stort tack Maria 😍.

Bild lånad av Maria Elbrand.


💛 Självklart så borde jag skrika terrorism men jag stör mig inte på den skiten jag hatar och avskyr allt vad det heter. Jag stör mig även på egoism. När människor sätter sig själv och sina ändamål längst fram och inte skyr allt och alla för att få sina egna mål och drömmar i hamn. Empati saknas och det lyser igenom hela dennes själ och existens. Stör mig, om det gör.

💜 Jag stör mig även på småsaker som jag själv brukar göra. Till exempel att jag brukar dra bort hårstrån när jag inte har något att göra. Smusslar ihop strået till en liten boll som sedan slits bort. Så himla dumt och korkat men så svårt att låta bli. Det gäller att hålla mig sysselsatt. En dum dum ovana som jag bara måste sluta med. För vem vet snart kanske jag blir flint då är det för sent…..

💗 En annan grej som jag stör mig mycket på är hur orättvist livet är. Några badar i pengar och välfärd, några kämpar och sliter men kommer aldrig ens i närheten medan några alltid får vara utanför aldrig kan unna sig eller åka på semester. Livet borde vara mera rättvist så att alla hade möjligheter att få leva liv som de önskar och eftersträvar. De yrken som kämpar och sliter mest för våra medmänniskor i samhället och för att Sverige ska fungerar ska självklart tjäna mest pengar om jag fick bestämma men nu ligger dessa hjältar långt ner på listorna. Sverige måste vara rädda om de som står upp för vårt land. Hur ser Sverige ut den dagen de inte orkar längre ? Det stör mig så mycket att Sverige inte är rättvist alla gånger.

💙💛💚Sötnosar, nu har jag stört mig klart. Mest av allt min kärlek till er alla 💚💛💜
Puss & Kram.

5 thoughts on “SÅNT JAG STÖR MIG PÅ

Add yours

  1. Håller med i dina punkter stör mig på dem, hehe ja inte ditt hår då, skratt. Samt gympan är ju inget jag är deltaktig i så, men förstår att det blir störande för er

  2. Relaterar så mycket till det med gymnastiken! Jag själv är gammal elitgymnast och det är ju nästan pinsamt hur lite uppmärksamhet sporten får i media. Man sitter liksom och uppdaterar någon halvseg facebooksida.. när det gäller ett mästerskap?

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: