Så många hjältar.

Hej.

Livet går vidare men med en viss tyngd i bröstet idag. Jag tror aldrig jag kommer att förstå eller ens vill förstå hur någon eller några är funtade när man utför sådana här handlingar. De må ruttna i den hemskaste av världar. För vår värld här i Stockholm är en fin värld där vi är många med massvis av olika ursprung men alla med en gemensam känsla att vi älskar vår stad, Stockholm och vårt land.

Så många hjältar vi har.

Jag är så sjukt glad över att leva i Sverige. Ett Sverige som på bara ett ögonblick efter attentatet satte igång en apparat för Sverige och vår säkerhet. Måste bara säga ett stort TACK till landets poliskår, all sjukvårdspersonal som arbetar, alla frivilliga som gjort vad de kunnat och öppnande upp sina hem för alla som var strandsatta och i nöd. Statsministern och Kronprinsessan som lugnade landet och visade på Sveriges styrka att vi står upp för varandra och aldrig kommer acceptera sådana incidenter någonsin.

Bild lånad av Aftonbladet.

Puss.

One thought on “Så många hjältar.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: