Blödig eller bara lite känslig?

Hej Hej.

Nu är hon på väg min älskade lilla sötnos med sitt lag med tåget mot Karlskrona för att tävla i helgen. Så modig hon är mitt lilla hjärta som åkte själv utan någon förälder. Love you Tilda💗💗💗. De flesta av tjejerna åkte själva utan föräldrar vilket jag tycker är modigt. Jag hade gärna tittat men Karlskrona är ju inte nästgårds precis så jag valde att stanna hemma och låta Tilda åka på sitt äventyr på egen hand denna gången. Fast jag vet att hon klarar det galant så känns det i mamma hjärtat att även vårt yngsta lilla barn börjar bli en stor tjej. Tänk att mina små gullråttor växt upp och blivit så stora men framför allt kloka människor. Fasiken vad jag är stolt över mina älsklingar. De finaste som finns – W  M  T.
Blödig eller bara lite känslig?

Jag erkänner att jag är lite extra blödig idag. Men att skylla på mensen känns lite beige tycker jag nog allt. Just idag känns livet lite orättvist. Någon skulle säkert säga att livet suger.  Det är Grynet som lärt mig att ”Ta ingen skit” och tänk att jag äntligen börjar säga ifrån och lyssna på vad Kamilla tycker och tänker utan att få dåligt samvete. En av mina gamla coacher sa alltid att du måste stå upp för dig själv innan du blir en matta på golvet som alla stampar på och ingen bryr sig om. Joje, jag har faktiskt börja lära mig på riktigt och precis som han sade så skulle en känsla av välbehag fylla mig efteråt när jag stått upp för mig själv. Den känsla kom…den ger mig en ro känsla. ”Jag stod upp för mig själv”. Jag börjar våga. Det är min tid nu och jag ska bli stor igen.

Tröstpaket i brevlådan.

Som ett brev på posten kom det idag mitt nya skal till telefonen. Förr var jag helt galen i skal till mobilen och byte stup i kvarten nu har jag lugnat ner mig på den fronten. Så just därför var det läge med ett nytt nu. Mina två skal från Ideal of Sweden har jag haft sedan i höstas så nog var det lite dags att liva upp mobilen. Eller liva upp vet jag inte, mitt skal jag hade nyss var mycket livligare och vårlikt än mitt nya svarta från by Malene Birger. Det måste vara något med mig och Malene Birger 5 skalet från dem plus att det finns några fina väskor som jag bara älskar hemma i garderoben. Det är såklart det klassiska mönstret som har fångat mig. Så tack till mig själv som visste precis vad jag behövde idag. Lilla Jag är bara bäst idag 😍.


Puss & Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: