Genrep för Tullinge GF.

Hej

Alltså det är lite to much för lilla mig just nu. Jag får helt enkelt inte ihop varken mitt liv eller mig själv känns det som. Allt som jag tycker om och värdesätter får stryka på foten för alla måste. Jäklar vad jag ogillar det. Fast jag vet precis vad jag gör för fel och att det är alldeles för mycket för mig på alla plan just nu. Idag till exempel blev det ingen lunch ett äpple och så på det igen. Är det någon som behöver påsklovet så är det jag. Nog om detta och gnällspikeri just nu men som att min blogg handlar om mitt liv och mina dagar så bara måste det finnas med.

Genrep för Tullinge GF.

Efter jobbet blev det en snabb kaffe och macka innan jag åkte mot Tullinge och Tildas gympa träning. Laget hade genrep inför helgens träning i Karlskrona vilket jag inte ville missa. Erkänner att gymnasterna var duktiga men också att det var så attans roligt att sitta och andas medans tjejerna gympade.

Jag tar nog pris i att vara veligast av dem alla. Helt galet att jag fortfarande inte bestämt mig om jag tänker åka ner till Blekinge och Karlskrona för att heja. Grejen är den att det är så långt att köra bil helt själv och att både tåg och flyg blir så himla dyrt. Well well jag har ju några dagar till att bestämma mig på. Lite roligt skulle det ju vara om mina föräldrar kom ner och hängde med mig där nere eller om bror min kunde komma neråt. Imorgon måste jag bara reda ut allt om jag ska ut och åka i helgen eller inte…

Heja Heja Tullinge.

Jippi.

Bonusfamiljen kommer med en ny säsong. Det får jag verkligen inte missa från start denna gången. Jag blev frälst sent in i säsongen men då var det kört. Programmet är bara så himla bra. Tilda och jag har suttit som klistrade. 



Latmaskmiddag.

Bjöd mig själv och barnen på latmaskmiddag från Donken idag. Det var ett bra beslut av mig. Vi mumsade och var nog ganska nöjda alla fyra vid bordet. Plus att vi pratade om både dit och dat vilket var ganska trevligt. Donken, mina älskade barn och jag.


Sov Gott.
Hörs imorgon.
Puss.

One thought on “Genrep för Tullinge GF.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: