Belöningar är viktiga.

Halloj.

Gissa om jag njöt den lilla stunden som jag fick i solen ute på gräset framför växthuset efter en heldag med utvecklingssamtal. Vad jag och kollegan har pratat idag! Det har varit en givande dag med många spännande möten med elevernas föräldrar. Mina klasser är verkligen bara bäst. Fasiken vad jag gillar dem allihopa.

Belöningar är viktiga.

När man gjort något bra är det viktigt med belöningar för både kropp och själ. Väl hemma tog jag med mig kaffe och glass ut i solen och bara andades och njöt av min stund just då. Vi måste verkligen stanna upp och känna livet i oss själva och inte bara rusa på framåt. Mitt stopp blev en fika i solen vid mitt älskade växthus. Jag har så många tankar och funderingar kring allt vad huset gäller. Det kommer bli så jäkla bra mitt lilla hus.

Jag är så nyfiken på alla tulpanlökar som börjat komma upp. Minns inte riktigt hur de såg ut på bilderna när jag valde alla lökarna i höstas på Zetas. Spännande.

Tomaterna är på G. Åhhh….jag är så exalterad. Wao Happy feeling!!!

Dags för lite kökstjänst. Barnen ropar efter middag.
Ha det bäst.
Puss.

2 thoughts on “Belöningar är viktiga.

Add yours

  1. Håller med dig, man behöver verkligen belöningar! Nu vill jag med veta hur dina tulpanlökar ser ut. Hoppas på att du visar upp dom när de blommar sen 🙂

    Ha en super grym dag!​​

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: