Hälsade på hos floristerna.

Hej.

Hur mår ni? Jag mår sådär. Känner mig låg och off för att vara ärlig. Igår checkade jag ut från det mesta, jag hade verkligen ingen lust till något alls. Vet inte varför egentligen men tröttheten är riktigt hög. Orken är helt bortblåst. Egentligen så tycker jag att livet är så jäkla orättvist. Varför är det alltid så att de som kämpar och sliter aldrig får något för det? De som redan har ett gott liv får det bara bättre och de som kämpar och sliter sällan kommer ikapp och får ett bättre liv? Suck ibland suger allt. Jag är så allergisk mot orättvisa och elakheter😥.

Hälsade på hos floristerna.

Efter en mycket intensiv dag precis som vanligt på måndagar då jag har lektioner hela dagen och knappt hinner med varken lunch eller att gå på toaletten var det så skönt att smita in till floristerna och njuta av deras fina arbeten. Tänk att man kan utbilda sig till floristPraktiska Gymnasiet Södertälje och få ha min fantastiska kollega Petra som lärare. Jag hade så gärna gått florist om jag skulle välja till gymnasiet i år. Bara av att gå in till Floristerna gör mig glad. Det doftar underbart och kreativiteten blandat med fantasin sprudlar. Ett program helt i min riktning – jag som älskar att skapa, kreativitet, blommor, färg och form och trädgård. Tänk om jag skulle skicka in en ansökan och komma tillbaka efter sommarlovet som elev på floristprogrammet. Den tanken är lockande.


Måste bara ut och plantera NU…

Jag måste bara ut och plantera och få utlopp för min blom och trädgårdslust. Vill ni följa med?  Tur för mig att Tilda följer med så nu måste jag skynda på.

Vi ses snart igen.

Puss.

One thought on “Hälsade på hos floristerna.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: