Bästa medicinen.

Godkväll.

Bästa bästa medicinen mot mig som känner mig nere är och var trädgårdsfix med älskade Tilda. Vi tog oss tid och planterade ut alla lökar som vi sparat. Massvis med både vita och blåa pärlhyacinter fick äntligen komma i jorden. Även udda och speciella tulpanlökar som jag köpte i blomning i vintras på Zetas fick krypa ner i jorden här hemma.

Bästa medicinen.

Åh, älskade trädgård vad jag älskar dig. Du visar alltid på liv och rörelse i alla former. Jag försöker med alla medel tygla dig medan du lever vidare och ofta hittar dina egna vägar i livet. Alla har vi olika sätt där vi hittar energi och lust till liv. Mitt sätt är trädgården.Maskarna är redan vakna och bökar runt i jorden och rabatterna visste ni det? Jag tyckte först att det kändes tidigt men icke för vi hittade flera stycken glada daggmaskar i rabatterna. Denna lilla rackare fick heta Conny av Tilda vilket kändes knasigt då jag har en kollega vid det namnet och kollegan är inte alls lik en daggmask alls.

Puss Puss.

One thought on “Bästa medicinen.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: