Mitt val har kommit.

Tja Tja.

Minns ni hur jag velade mellan vilka sneakers som jag skulle välja? Jag gjorde ett val. Valet hämtade jag hem idag. Ni var många som hjälpte mig att välja vilket jag är så tacksam för. Tackar och bockar!

Mitt val har kommit.

Jag är så nöjd med mina  Björn Borg sneakers som jag köpte från Sportamore. Sportamore hade snabbare leverans än de flesta butiker som sålde BB skorna. Det bästa av allt är att skorna är snyggare in real life och riktigt sköna. Vad mer kan man önska sig liksom? Nu väntar jag bara på solen och värmen igen. En full poängare med andra ord.

Här hittar ni skorna. 
 

Nöjdare än nöjdast just nu.
Hörs snart igen.
 

7 thoughts on “Mitt val har kommit.

Add yours

  1. Åh så det blev dom, hurra så himla snygga!
    Svar: Jamen eller hur. Hoppas att jag får förverkligat det IRL med. Men just nu måste vi andas lite mellan projekten, så det blir när det blir, hihi.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: