What more can i expect?

Hej alla Fredagsfirare😍😍.

Jag höll nÀstan pÄ att kissa pÄ mig nÀr jag gick för att möta Tilda som varit hos en kompis. Lugnt och fint gick jag i mina egna tankar mot Benevento pizzeria dÀr vi skulle mötas. Plötsligt nÀr jag gÄr pÄ cykelvÀgen med skogen pÄ ena sidan ropar nÄgon till inifrÄn skogen HEJ. Inne i skogen hade Tilda gömt sig och hoppade fram nÀr jag kom. Gissa om det vara sÄ sÄ nÀra att jag kissade pÄ mig. Jag blev skit rÀdd. Tilda hade sett mig pÄ hÄll och gÄtt inne i skogen lÀngs kanten för att skrÀmma mig.
Bu för att skrĂ€mas!!! What more can i expect? Dumma lilla skitunge💗!!!

Utbildningsdag i Nacka.

Riktigt roligt att besöka Praktiska i Nacka. Vilken fin skola de har! Jag blev riktigt avundsjuk pÄ bÄde miljön och upplÀgget som de presenterade. Vi fick lyssna pÄ en förelÀsning och arbeta i program grupper vilket gav mig flera nya tankar och en massa inspiration. Jag Äka frÄn Nacka glad och nöjd, vilket bra jobb jag har. What more can i expect?Fredagsmys.

Snart Àr smÄgodiset uppÀtet och jag börjar lÀngta efter mina kuddar. Imorgon börjar april oj oj vad jag hoppas att den mÄnaden levererar och ger mig frid och ro i bÄde kropp och sjÀl.

💗Puss och Kram💗

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: