What more can i expect?

Hej alla Fredagsfirare😍😍.

Jag höll nästan på att kissa på mig när jag gick för att möta Tilda som varit hos en kompis. Lugnt och fint gick jag i mina egna tankar mot Benevento pizzeria där vi skulle mötas. Plötsligt när jag går på cykelvägen med skogen på ena sidan ropar någon till inifrån skogen HEJ. Inne i skogen hade Tilda gömt sig och hoppade fram när jag kom. Gissa om det vara så så nära att jag kissade på mig. Jag blev skit rädd. Tilda hade sett mig på håll och gått inne i skogen längs kanten för att skrämma mig.
Bu för att skrämas!!! What more can i expect? Dumma lilla skitunge💗!!!

Utbildningsdag i Nacka.

Riktigt roligt att besöka Praktiska i Nacka. Vilken fin skola de har! Jag blev riktigt avundsjuk på både miljön och upplägget som de presenterade. Vi fick lyssna på en föreläsning och arbeta i program grupper vilket gav mig flera nya tankar och en massa inspiration. Jag åka från Nacka glad och nöjd, vilket bra jobb jag har. What more can i expect?Fredagsmys.

Snart är smågodiset uppätet och jag börjar längta efter mina kuddar. Imorgon börjar april oj oj vad jag hoppas att den månaden levererar och ger mig frid och ro i både kropp och själ.

💗Puss och Kram💗

Kommentera

Up ↑

%d