Bloggutmaning – Dag 30 och 31.

Halloj.

Tänk att idag går jag i mål med utmaningen hos  Sweetwords och Maxarna #maxword. Det har varit roligt men ibland svårt att hinna med. Just därför att min tid sprungit iväg slår jag ihop de två senaste utmaningarna i samma inlägg.


Min tolkning – Dag 30 ”Fem dagliga rutiner”.

Oj…har jag rutiner som är lite unika och fem stycken till och med. Vi börjar så får jag se hur många jag kommer på.


* Måste ”kräma” fötterna innan jag ska somna. Det går bara inte sova om det inte är gjort.

* Kokosolja i morgonkaffet måste det vara förutom kardemumma krydda som också är ett måste när jag dricker kaffe.

* Blogga…det är en av rutinerna som för oss alla i denna världen.

* Kolla mailen och internet. Jag är beroende av att kika runt på mina favoritsidor.

* Borsta tänderna. Denna var ju inte så unik men ett måste för mig som så många andra.

 Min tolkning – Dag 31 ” Nämn något från 2016″.

Kan inte komma på något som jag vill lyfta speciellt men jag väljer något från 31/3 i fjol. En torsdag med fysioterapi på Stressmottagningen för mig. Idag jobbade vi med vakna eller komma igång och somna eller urladdning. Jag ljuger inte om jag säger att jag tror att minst hälften av oss somnade till på riktigt (en av dem är jag). Vår fysioterapeut Heli är så underbar, vi är nog alla lite kära i henne.

Jag hade också en del problem med min arm för ett år sedan vilket jag inte alls märker av längre. Minns min kinesiotejp som var lite speciell men faktiskt hjälpte en del.


 Utmaningen går ut på att man ska tolka ämnena nedan och syftet vi tänkt är att man tolkar med videoklipp eller ett foto. Använd texten ovan och länka till oss & taggen, och berättar att ni är med, ska bli roligt att följa utvecklingen hos er & era utmaningar.
Detta är en del av Sweetwords och Maxarnas utmaning #maxword.

 
Utmaningarnas tolkningar är:


 • 01 – Berätta något speciellt om dig
 • 02 – Vad längtar du till 
 • 03 – Bästa artisten 
 • 04 – Jag som liten
 • 05 – Ett smultronställe 
 • 06 – Bäst på Netflix 
 • 07 – En konsert att minnas 
 • 08 – Bild på ett fint djur i din närhet 
 • 09 – Nämn en nostalgiserie 
 • 10 – Ett speciellt sommarminne?
 • 11 – Nämn ett lyckopiller för dig
 • 12 – Varför blev det blogg 
 • 13 – Vilken hårfärg har du trivts bäst i
 • 14 – Nämn en dålig egenskap
 • 15 – Bästa doften du vet 
 • 16 – Ett hett tips från dig.
 • 17 – Jag och en gammal vän
 • 18 – En oförglömlig resa
 • 19 – Favorit på gottebordet
 • 20 – En To do lista
 • 21 – Bästa köpet
 • 22 – Så fick du ditt namn
 • 23 – Favoritårstid
 • 24 – Något som inspirerar 
 • 25 – Jag vill förändra…
 • 26 – En blogg att hylla
 • 27 – Vad önskar du att du hade?
 • 28 – Snyggaste kändislistan
 • 29 – Ett gott recept
 • 30 – Fem dagliga rutiner
 • 31 – Nämn något från mars 2016  

2 thoughts on “Bloggutmaning – Dag 30 och 31.

Add yours

 1. Speciell känsla då man kikar tillbaka på sitt förra år, vissa saker har man glömt. ja riktigt snygga jeans och supersköna =D, det är normal midja på antydan till låg, men det är ju för det ska vara lite baggyhäng framtill, jag brukar jämt ha jenas med hög midja nu för tiden, gillar det bättre, men de var ursnygga jeans, båda två

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: