Från kaos till mys.

Halloj.

Jag hade minsann en kaos morgon. Inte riktigt vad jag behövde idag. Så typiskt en röd lampa lös i bilen och ett knackande ljud hördes när jag brummade iväg. Jag som verkligen är kass på bilgrejer blev såklart livrädd och vände om hemåt. Vad säger man? Helt galet just idag när jag ska åka halva stan runt😢. Som om det inte var nog var det kaos på parkeringen när jag kom fram. Automaten tog tydligen bara mynt. Så det fick för alla oss på parkeringen bli ett samtal till parkeringsbolaget som berättade att de hade problem med hela stadens automater. Suck vad trött jag blev. Kommunen sa grattis att parkera i Södertälje idag.

 Från kaos till mys.

 Därför var det så extra skönt att komma in på Espresso House och äta frukost. Det är mys det att äta frukost ute. När jag gick på Stresskliniken åt jag nästan alltid frukost i stan.

Remida.

ReMida är ett kreativt återvinningscenter som erbjuder outnyttjat spill och rest material från olika företag runt omkring Södertälje. Tanken är att ReMida ska bidra till en god miljömedvetenhet genom att material återanvänds och för ett både nytt och förlängt liv.

Utställningen var intressant och det kändes som jag var tillbaka i förskolan igen. De flesta materialen kändes igen och jag fick sådan lust att boka in mig på ett studiebesök på någon av de ReMida förskolorna bara för att på inspiration ännu mera.

Fullspäckad dag.

Dagen gick verkligen i ett. På skolan så var det mentorstid vilket alltid tar så mycket tid och ork. Lektioner och en massa möten. Väl hemma blev det middags fix innan vi for till Väsby och hockey. Nu går ögonen i kors – måste bara sova.

Hörs imorgon.
Puss & Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: