Sjukt taggad inför morgondagen.

Hej.

Åh varför har jag inte somnat eller ens lagt mig ännu? Jag som har en dag som är helt fullspäckad med en massa kul. Först ut blir det frukost på Espresso House därefter blir det ReMida utställningen på Stadshuset i Södertälje.

ReMida.

ReMida kommer bli så roligt och samtidigt livsfarligt för mig som egentligen är både förskollärare och ateljerista. Hoppas jag får med mig en massa ny inspiration och ny kunskap.

Sov gott alla sötisar. 
 
 Puss & Kram

3 thoughts on “Sjukt taggad inför morgondagen.

Add yours

  1. Gillar Espresso House men deras kakor etc är ju prefabricerade så det är ju inte så kul! Gillar de fik som bakar eget 😉 Vi har ett fantastiskt fik här i U-a som bakar helt själv utifrån Leilas bakbok, så himla gott!
    Svar: Ja hihi, kul att en del bolag väljer att ha det på hyllan nu med;) Ja dom är allt skeptiska, skall bli kul o höra vad du tycker om det;) Åh det har i då ju, vi bor ju på landet liksom,hehe.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: