Så supernöjd.

Hej mina Fina.

Hoppas att ni haft en fin lördag hittills. Idag har jag varit ute i trädgården mest hela dagen och fixat och gjort ordning så att våren ska känna sig riktigt välkommen. Tänk om jag hade haft tid och ork och fixat inför vintern i höstas i rabatterna då hade allt gått så mycket snabbare. Men jag får nog vara nöjd ändå…Jag älskar att hålla på i trädgården, för mig är det bästa avkopplingen och ett stort intresse för mig. Så jag är mer än nöjd.

Så nöjd att jag bjöd mig själv på gott rött vin. Bästa bästa för imorgon är det sovmorgon och nya timmar i trädgården.


Min hjälpsamma son.

Wille är verkligen en kille som är hjälpsam och ställer upp när man önskar eller behöver hjälp. Först så märkte jag att varmvattnet började ta slut redan efter halva duschen i morse. Mycket riktigt hade bergvärmepumpen slagit ifrån som den gör om trycket blir för högt. Givetvis följde Wille med ut i pannrummet så vi tillsammans med Robert i telefonen kunde lösa ur larmet och sätta igång pannan igen.

När jag gick ut i trädgården kom Wille ut och tvättade och städade hela min bil bara för att vara snäll och han just då inte hade något att göra. Toppklass älskade William💗.


Tilda studsade hela eftermiddagen.

Trots att Tilda varit på gympa i 3 timmar så studsade hon vidare på hennes gigantiska studsmatta som hon fick i fjol. Många hopp blev det innan hon tröttnade.


Dags att mysa ner mig under filten i soffan med Tilda och kika på Talang som hon så gärna vill.
Puss och Kram.

Kommentera

Up ↑

%d