Bloggutmaning – Dag 24 "Något som inspirerar".

Tja.

Jag har hängt på utmaningen hos Sweetwords och Maxarna #maxword.

Min tolkning – Dag 24 ”Något som inspirerar”.


Något som inspirerar mig???Det är mycket som inspirerar mig, framför allt människor och mötet med andra. Tycker om att få möta nya kompetenta människor som vill föra sina tankar och åsikter vidare. De har ofta kloka tankar att föra vidare och som kan göra mig klokare och mer nyfiken på livet. Jag vill hela tiden utvecklas och lära mig nya saker. För att inspirera mig krävs kunskap, drivkraft och en positivism och nytänkande filosofi. Känslan av att kunna engagera andra i en positiv riktning är en drivkraft som inspirerar mig mycket. Jag är även inspirerad av vackra ting, mat, miljöer och trädgårdar är något som inspirerar mig mycket.

Utmaningen går ut på att man ska tolka ämnena nedan och syftet vi tänkt är att man tolkar med videoklipp eller ett foto. Använd texten ovan och länka till oss & taggen, och berättar att ni är med, ska bli roligt att följa utvecklingen hos er & era utmaningar.
Detta är en del av Sweetwords och Maxarnas utmaning #maxword.


 
Utmaningarnas tolkningar är:

 • 01 – Berätta något speciellt om dig
 • 02 – Vad längtar du till 
 • 03 – Bästa artisten 
 • 04 – Jag som liten
 • 05 – Ett smultronställe 
 • 06 – Bäst på Netflix 
 • 07 – En konsert att minnas 
 • 08 – Bild på ett fint djur i din närhet 
 • 09 – Nämn en nostalgiserie 
 • 10 – Ett speciellt sommarminne?
 • 11 – Nämn ett lyckopiller för dig
 • 12 – Varför blev det blogg 
 • 13 – Vilken hårfärg har du trivts bäst i
 • 14 – Nämn en dålig egenskap
 • 15 – Bästa doften du vet 
 • 16 – Ett hett tips från dig.
 • 17 – Jag och en gammal vän
 • 18 – En oförglömlig resa
 • 19 – Favorit på gottebordet
 • 20 – En To do lista
 • 21 – Bästa köpet
 • 22 – Så fick du ditt namn
 • 23 – Favoritårstid
 • 24 – Något som inspirerar 
 • 25 – Jag vill förändra…
 • 26 – En blogg att hylla
 • 27 – Vad önskar du att du hade?
 • 28 – Snyggaste kändislistan
 • 29 – Ett gott recept
 • 30 – Fem dagliga rutiner
 • 31 – Nämn något från mars 2016

Natti Natti.
Kramis.

 

One thought on “Bloggutmaning – Dag 24 "Något som inspirerar".

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: