Jag kan inte klaga…

Hejjjjj.

Äntligen fredag så himla super bäst. Jag gick på solen som sken in genom fönsterna i morse att idag skulle det vara sol och varmt och skönt. Men jisses så kallt det var  när jag klev utanför dörren strumplös i mina nya fina loafers. Minus fyra stod det på termometern och bilrutorna var fulla med frost. Suck!!!Det var inte alls vad jag vad jag väntade mig. Mina fossingar frös massor. Väl framme på jobbets parkering var det betydligt varmare än hemma hos mig. Nu måste väl även värmen komma tyckte både jag och fötterna.


Finaste eleverna finns på min skola 💗.

Tänk att mina elever även kom och bjöd sin lärare på tårta. En av mina elever fyllde år idag och hens vänner kom med tårta till skolan. Kompisarna överraskade eleven med att komma in i klassrummet med en tårta med 17 ljus. Vilka kompisar😍. Finaste eleverna kom även in till mig och bjöd mig på halloncheesecaketårta. Bästa finaste eleverna jag har. Gissa om jag blev lycklig som fick cheesecake tidigt i förmiddags. Självklart eftersom jag är tokig i just cheesecake.


Jag kan inte klaga…

Jag har det verkligen bra på jobbet jag. Trivs så bra med allt och alla, kock och bageri som bjuder på godsaker nästan varje dag, stylister och makeupartister om jag skulle behöva piffa till mig lite extra under jobbtiden och florister som skapar de mest fantastiska kreationer. Jag har det bra jag om dagarna.


Kram Kram.

One thought on “Jag kan inte klaga…

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: