Bloggutmaning – Dag 22 "Så fick jag mitt namn".

Tja.

Jag har hängt på utmaningen hos Sweetwords och Maxarna #maxword.

Min tolkning – Dag 22 ”Så fick jag mitt namn”.

Hur jag fick mitt namn finns en riktig story runt men lilla mamma vill nog inte det ska skrivas blottas fullt ut. Hur som helst så hette jag som bebis Malin ända fram tills det var dags för mammas kompis bebis att döpas några veckor före mig. Där och då hände något som gjorde att mamma och pappa valde att ta bort namnet Malin och ersätta det med Kamilla.

Jag trivs bra med Kamilla men hade säkert gillat även att heta Malin. De två andra namnen som jag bär har min morfar valt Anna och min farmor Ingela. Ja ni vet ju redan att jag inte gillar det namnet så mycket. Nu i vuxen ålder har jag förlikat mig med namnet även om det tog många år.

När jag var barn ville jag så gärna heta Jessika. Det var mitt favorit namn som jag gärna bytt till om tillfället givits.

Utmaningen går ut på att man ska tolka ämnena nedan och syftet vi tänkt är att man tolkar med videoklipp eller ett foto. Använd texten ovan och länka till oss & taggen, och berättar att ni är med, ska bli roligt att följa utvecklingen hos er & era utmaningar.
Detta är en del av Sweetwords och Maxarnas utmaning #maxword.

Utmaningarnas tolkningar är:

 • 01 – Berätta något speciellt om dig
 • 02 – Vad längtar du till 
 • 03 – Bästa artisten 
 • 04 – Jag som liten
 • 05 – Ett smultronställe 
 • 06 – Bäst på Netflix 
 • 07 – En konsert att minnas 
 • 08 – Bild på ett fint djur i din närhet 
 • 09 – Nämn en nostalgiserie 
 • 10 – Ett speciellt sommarminne?
 • 11 – Nämn ett lyckopiller för dig
 • 12 – Varför blev det blogg 
 • 13 – Vilken hårfärg har du trivts bäst i
 • 14 – Nämn en dålig egenskap
 • 15 – Bästa doften du vet 
 • 16 – Ett hett tips från dig.
 • 17 – Jag och en gammal vän
 • 18 – En oförglömlig resa
 • 19 – Favorit på gottebordet
 • 20 – En To do lista
 • 21 – Bästa köpet
 • 22 – Så fick du ditt namn
 • 23 – Favoritårstid
 • 24 – Något som inspirerar 
 • 25 – Jag vill förändra…
 • 26 – En blogg att hylla
 • 27 – Vad önskar du att du hade?
 • 28 – Snyggaste kändislistan
 • 29 – Ett gott recept
 • 30 – Fem dagliga rutiner
 • 31 – Nämn något från mars 2016

 

Ha det bäst.
Puss.


2 thoughts on “Bloggutmaning – Dag 22 "Så fick jag mitt namn".

Add yours

 1. Det är lite roligt att få veta om det finns nån särskild historia bakom namnet man fått. Och i unga år är väl nästan ingen nöjd med sitt namn 😛
  Ha en fin torsdag.
  Kram Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: