Kaffe och glass i solen.

Hej Hej

Tack alla snälla som hjälpt mig i beslutet om vilka sneakers jag skulle slå till på. Valet lutar mest mot Björn Borg skorna – eller tänk om jag skulle göra hål i plånboken och köpa båda två. Hmmm så blir det nog inte.

Första kaffe och glass i solen.

Jag har verkligen haft en helt underbar ledig onsdag idag. Lugn och skön morgon, någon timma vid datorn, en sväng till Skärholmen med en fika, hemmafix, en kaffe och glass i solen på altanen,  på ljugarbänken i Visättra med en P3 Dokumentär i lurarna. Dagen kunde inte bli bättre om jag ska vara ärlig. Vilken present har har givit mig själv i år med en ledig dag i veckan. Lovar er alla att den gör så gott för både min kropp och själ. Så klokt gjort av mig Kamilla.


Så fin goa Sov Gott.

Puss.

One thought on “Kaffe och glass i solen.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: