De eller de?

Hej igen.

Jag satte mig i bilen och åkte mot Skäris mest för att se om Marcel´s jeansbutik hade de jeansen som han gillar i hans storlek eller lite större. Just nu växer nämligen vår lillprins så det knakar och alla byxor är både för små och korta. Hittade jeans men fastnade helt i sneakers tankar.

De eller de?

Jag kunde verkligen inte bestämma mig. Björn Borg skorna som jag hittat på nätet var mycket mycket snyggare i verkligheten. Ralph Lauren skorna var lite skönare men BB skorna är snyggare tycker jag. Priset skiljer 100kr dyrare för BB skorna. Hur hade ni tänkt? Hjälp mig snälla. Plånboken fick bestämma.

Eftersom jag inte kunde komma fram till något bra beslut eller så gjorde jag det när jag kom hem med 2 par skor för 299kr. Kan det vara så att lilla jag börjat bli lite ekonomisk kanske? Hur som helst hittade jag ett par ballerina i nude färg på superrean på HM och ett par så fina loafers i rosa med guld glitter på Gina Tricot. Jag är toknöjd men BB skorna står högt upp på min önskelista, kan jag lova.

 Som ni ser går färgerna på önskeskorna igen i den som fick ligga i mina påsar. Jag fick även med mig nya jeans, svarta byxor och några toppar. En lyckad shoppingdag när påsarna var många och prislapparna mest röda.

Tjingeling.

Puss.

3 thoughts on “De eller de?

Add yours

  1. Åh hade tagit RL skorna så himla fina och att dom är bekväma o sköna att gå i gör ju inte saken sämre,hehe. Dessa 2 understa var ljuvliga också! Inget fel med att vara ekonomisk;)
    Svar: Åh ja du skulle verkligen ha varit med;) Ja magiska vinster. Kul att få ge bort något så fantastiskt med!
    Tack snälla Kamilla, kul att höra att våra event är uppskattade. Hoppas vi ses snart!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: