Bloggutmaning – Dag 21 " Mitt bästa köp".

Hej

Jag har hängt på utmaningen hos Sweetwords och Maxarna #maxword.

Min tolkning – Dag 21 ” Mitt bästa köp”.


Idag måste det vara den garanterat svåraste utmaningen av dem som varit hittills. Bästa köp??? Köp har jag ju gjort många men dyraste köpet är ju självklart vårt hus som vi köpte för 10 år sedan. Husköpet är ju lite speciellt i sig. Andra köp som jag är stolt över är alla de resor som jag köpt för att vi i familjen skulle få tid, äventyr och minnen tillsammans. Jag är också stolt över att jag köpte ett växthus till oss eller mig som älskar trädgård och trädgårdsarbete.

Mitt bästa köp – In my dreams.

Är det något som jag verkligen skulle vilja köpa om jag vann sådär ruskigt mycket pengar är ett hus på den Amerikanska Södern. Där de flesta husen har helt magiska verandor. Tänk er ett stort vitt hus med en underbar trädgård i Alabama. In my dreams 💗.

Bilden är lånad av Sweet Home Alabama.

Utmaningen går ut på att man ska tolka ämnena nedan och syftet vi tänkt är att man tolkar med videoklipp eller ett foto. Använd texten ovan och länka till oss & taggen, och berättar att ni är med, ska bli roligt att följa utvecklingen hos er & era utmaningar.
Detta är en del av Sweetwords och Maxarnas utmaning #maxword.

Utmaningarnas tolkningar är:

 • 01 – Berätta något speciellt om dig
 • 02 – Vad längtar du till 
 • 03 – Bästa artisten 
 • 04 – Jag som liten
 • 05 – Ett smultronställe 
 • 06 – Bäst på Netflix 
 • 07 – En konsert att minnas 
 • 08 – Bild på ett fint djur i din närhet 
 • 09 – Nämn en nostalgiserie 
 • 10 – Ett speciellt sommarminne?
 • 11 – Nämn ett lyckopiller för dig
 • 12 – Varför blev det blogg 
 • 13 – Vilken hårfärg har du trivts bäst i
 • 14 – Nämn en dålig egenskap
 • 15 – Bästa doften du vet 
 • 16 – Ett hett tips från dig.
 • 17 – Jag och en gammal vän
 • 18 – En oförglömlig resa
 • 19 – Favorit på gottebordet
 • 20 – En To do lista
 • 21 – Bästa köpet
 • 22 – Så fick du ditt namn
 • 23 – Favoritårstid
 • 24 – Något som inspirerar 
 • 25 – Jag vill förändra…
 • 26 – En blogg att hylla
 • 27 – Vad önskar du att du hade?
 • 28 – Snyggaste kändislistan
 • 29 – Ett gott recept
 • 30 – Fem dagliga rutiner
 • 31 – Nämn något från mars 2016

  

Ha det bäst.
 
Puss.

One thought on “Bloggutmaning – Dag 21 " Mitt bästa köp".

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d