Skumma Höns.

Hej Hej.

Sitter i fåtöljen och funderar fortfarande på om jag skulle ta ett glas vin. Jag känner att idag är jag så jäkla värd ett glas rött. Min dag har verkligen innehållit allt och lite till precis som måndagar brukar göra. Måndagar är så intensiva när mina elever är inne på skolan och har programgemensamma ämnen. Eleverna är fantastiska allihopa men några är intensivare än de andra precis som de ska vara i en klass såklart.

Fyllde på mitt specialskafferi.

Jag har ett litet eget skafferi i ena hyllan på jobbet där jag har både frukt, dricka, bars och gotte. Jag gillar ju att testa nya saker och produkter som ni vet. Idag köpte jag på mig alla smaker av en liten bar för att prova på och testa. På måndagar är det så skönt att gå ut och promenera en stund för att få andas livet en stund.


Skumma höns.

Nej jag köpte inte dessa hönsgodisar utan föll bara för namnet som fick mig att tänka på alla som inte vågar stå upp för sina medmänniskor. Vi jobbade med mobbning idag vilket var så intressant och blev en så bra lektion. Däremot så fick jag träffa precis som godisarna några Skumma höns idag. Jag skulle så gärna få veta hur de tänker de hönsen. Vad är det som gör att de tänker och gör si och så? Så intressant tycker jag. Säg mig varför är vi människor så rädda för att stå upp för rättvisan och sanningen mot de Skumma Hönsen som vi alla möter i samhället lite då och då? Jag ogillar skarpt när människor använder sin egen makt och position för egen vinning skull eller för att kontrollera sin omgivning. Jag kommer säkert utveckla mig mera inom sinom framtid men idag stannar jag här. Livet och människor slutar aldrig att förundra mig. Se upp och akta er för alla Skumma Höns de finns överallt tyvärr.

Sov Gott – Dröm Sött.

Puss.

2 thoughts on “Skumma Höns.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: