Vad möttes jag av när jag klev ut genom dörren?

Hej Hopp.

Jag hade ställt in mig på en solig fin vårdag just idag för så sade alla väder appar till mig. Vad möttes jag av när jag klev ut genom dörren? Hagel,  kyla och ett hemskt läskigt väder så det var bara att gå in igen och invänta lite bättre väder. Min tanke var nämligen att det skulle fotas lite fina bilder på mig. Suck!!! Jag frös och det varken var eller blev så skönt som min plan var. Visst var det fint med mina nya knästrumpor i nät men ack så kallt. Jag får nog vänta några veckor till innan det blir pumps eller korta strumpor i gympaskor. Avskyr nämligen allt vad att frysa är och heter.


Byte fick det allt bli.

Innan jag åkte för att hämta hem barnen fick det absolut bli sko byte. Fast jag trotsade för tänk om solen ändå skulle komma tillbaka. Med småstrumpor och gympaskor på gjorde jag ett nytt försök med våren. Tro det eller ej men det blev allt lite sol när jag kom fram till Tullinge. Så medan jag satt i bilen och väntade så snällt på gympatjejerna öppnade jag bildörren och lappade i mig den lilla solen som faktiskt kom.

Dags att stänga mina blå…

Jag är så sjukt trött idag och har somnat till flera gånger. Tror nog bästa medicinen är att stänga mina blå en stund på riktigt borde funka.

Kramis.


One thought on “Vad möttes jag av när jag klev ut genom dörren?

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: