Bloggutmaning – Dag 18 "En oförglömlig resa".

Hej.

Jag har hängt på utmaningen hos Sweetwords och Maxarna #maxword.

Min tolkning – Dag 18 ”En oförglömlig resa”.

En utflyktsresa när vi var i Bodrum i Turkiet sommaren 2015 höll på att sluta riktigt knasigt. Vi bestämde oss för att åka iväg en av dagarna på en utflykt till Dalyan där det blev lerbad, båttur och bad på en helt makalöst vacker strand. När vi bokade utflykten via fritidsresor och hotellet var det ända vi behövde ta med dricka pengar och om vi skulle velat ha fler glassar än en som var med i dealen. Frukost, lunch, lerbad, båttur och glass skulle ingå. När vi väl satt på bussen hiskligt tidigt var det inte alls som fritidsledaren på hotellet sagt. Frukosten, dricka och glassen skulle vi betala utöver.

Panik hos både Robert och mig som bara tog med oss lite extra pengar. Sura och arga blev vi och det blev många många samtal till Fritidsresor både i Turkiet och Sverige för att lösa vår situation. Det slutade till sist med att guiden betalade allt som vi behövde och önskade som Fritidsresor ersatte guiden sedan för de utgifter han haft för oss. Reseledaren på hotellet från Fritidsresor skämdes nog för han vågade inte titta oss i ögonen därefter med all rätt. Så nu har vi lärt oss att aldrig lita på några reseledare utan alltid försäkra oss om att vi kan lösa eventuella situationer som kan uppstå. Hur som helst så blev utflykten bra med paniken var hemsk innan allt löste sig.

Utmaningen går ut på att man ska tolka ämnena nedan och syftet vi tänkt är att man tolkar med videoklipp eller ett foto. Använd texten ovan och länka till oss & taggen, och berättar att ni är med, ska bli roligt att följa utvecklingen hos er & era utmaningar.
Detta är en del av Sweetwords och Maxarnas utmaning #maxword.

Utmaningarnas tolkningar är:

 • 01 – Berätta något speciellt om dig
 • 02 – Vad längtar du till 
 • 03 – Bästa artisten 
 • 04 – Jag som liten
 • 05 – Ett smultronställe 
 • 06 – Bäst på Netflix 
 • 07 – En konsert att minnas 
 • 08 – Bild på ett fint djur i din närhet 
 • 09 – Nämn en nostalgiserie 
 • 10 – Ett speciellt sommarminne?
 • 11 – Nämn ett lyckopiller för dig
 • 12 – Varför blev det blogg 
 • 13 – Vilken hårfärg har du trivts bäst i
 • 14 – Nämn en dålig egenskap
 • 15 – Bästa doften du vet 
 • 16 – Ett hett tips från dig.
 • 17 – Jag och en gammal vän
 • 18 – En oförglömlig resa
 • 19 – Favorit på gottebordet
 • 20 – En To do lista
 • 21 – Bästa köpet
 • 22 – Så fick du ditt namn
 • 23 – Favoritårstid
 • 24 – Något som inspirerar 
 • 25 – Jag vill förändra…
 • 26 – En blogg att hylla
 • 27 – Vad önskar du att du hade?
 • 28 – Snyggaste kändislistan
 • 29 – Ett gott recept
 • 30 – Fem dagliga rutiner
 • 31 – Nämn något från mars 2016

  

Ha det bäst.
 
Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: