Bloggutmaning – Dag 17 "Jag och en gammal vän".

Halloj.

Jag har hängt på utmaningen hos Sweetwords och Maxarna #maxword.

Min tolkning – Dag 17 ”Jag och en gammal vän”.


Vänner kommer och vänner går sägs det. Alla människor som man varit i relation med lämnar såklart avtryck i våra liv både positiva och negativa. Minnen som vi alltid tar med oss vare sig vi vill eller inte. Jag fick lära mig för några år sedan att alla är inte goda vänner utan att ha ett syfte med den goda vänskapen. Den relationen har gjort att jag har svårt att lita på någon annan än mig själv. Tyvärr men idag är jag glad för jag har lärt mig så otroligt mycket mer om människor.

Jag och en gammal vän.

Min äldsta och trognaste vän är jag själv. Att vara sin egen bästa vän tror jag är den viktigaste vänskapen vi har i livet. För är vi inte sanna mot oss själva kan vi aldrig må bra i varken i kropp eller själ. Det är alltid i oss själva som vi får de sanna besluten, där vår vilja och drömmar finns. Kanske jaget är min trognaste och djupaste vänskap för att just jag är en liten tänkare. Vänskap sägs vara en läkande medicin. Flera av mina vänner är riktiga pärlor som alltid sitter på min kedja även om vi inte ses så ofta.

Utmaningen går ut på att man ska tolka ämnena nedan och syftet vi tänkt är att man tolkar med videoklipp eller ett foto. Använd texten ovan och länka till oss & taggen, och berättar att ni är med, ska bli roligt att följa utvecklingen hos er & era utmaningar.
Detta är en del av Sweetwords och Maxarnas utmaning #maxword.

 

Utmaningarnas tolkningar är:

 • 01 – Berätta något speciellt om dig
 • 02 – Vad längtar du till 
 • 03 – Bästa artisten 
 • 04 – Jag som liten
 • 05 – Ett smultronställe 
 • 06 – Bäst på Netflix 
 • 07 – En konsert att minnas 
 • 08 – Bild på ett fint djur i din närhet 
 • 09 – Nämn en nostalgiserie 
 • 10 – Ett speciellt sommarminne?
 • 11 – Nämn ett lyckopiller för dig
 • 12 – Varför blev det blogg 
 • 13 – Vilken hårfärg har du trivts bäst i
 • 14 – Nämn en dålig egenskap
 • 15 – Bästa doften du vet 
 • 16 – Ett hett tips från dig.
 • 17 – Jag och en gammal vän
 • 18 – En oförglömlig resa
 • 19 – Favorit på gottebordet
 • 20 – En To do lista
 • 21 – Bästa köpet
 • 22 – Så fick du ditt namn
 • 23 – Favoritårstid
 • 24 – Något som inspirerar 
 • 25 – Jag vill förändra…
 • 26 – En blogg att hylla
 • 27 – Vad önskar du att du hade?
 • 28 – Snyggaste kändislistan
 • 29 – Ett gott recept
 • 30 – Fem dagliga rutiner
 • 31 – Nämn något från mars 2016

  

Ha det bäst.
 
Puss.

One thought on “Bloggutmaning – Dag 17 "Jag och en gammal vän".

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d