Bara deras fel…..

Hej Fredagsfirare.

Som jag längtat efter denna fredag. Äntligen fick jag gå hem, springa in på ICA och köpa med mig både god fika, mat och fredagsmys. Idag blev det inget fredagsfika på jobbet. Vilken besvikelse för en sockerråtta som mig. Det var säkert därför jag shoppade på mig alldeles för mycket godsaker idag. Har ni några roliga planer för helgen? Mina planer är att ladda mina batterier för nästa vecka och mysa. Givetvis så blir det skjutsningar både hit och dit precis som vanligt med andra ord. Men väl hemma bjöd jag på semelfika för de som ville smaka. Vem vet denna kanske var årets sista….hoppas inte det i alla fall.

Bra början idag.

Mina APL besök på förskolor är något som jag verkligen värdesätter och tycker om. Säkert bara för att jag tycker om förskolan innerst inne. Alla de förskolor jag besökt hittills har varit så trevliga och några av dem har faktiskt försökt att få mig tillbaka till förskolan. Då de ringt upp mig senare och erbjudit mig en tjänst. Smickrande såklart men just nu är jag nöjd med där jag är. Däremot kanske det skulle kunna bli en dag i veckan på förskola bara för att ha en fot kvar. Men det är inget bestämt ännu. Det är helt enkelt bara deras fel… att jag att jag längtade lite efter förskolan. En av de förskolor där jag har elever på skulle jag gärna komma en dag i veckan.

Fredagsdisco.

Fredagsdisco i bilen idag hela vägen till förskolan imorse och från tillbaka till jobbet. Helt rätt! Super skönt att sjunga ut med Svensk Pop på radion på högsta volym. Tyvärr så blev det lite pinsamt när jag gastade på för fulla muggar när jag smög förbi ett övergångsställe strax förre förskolan som jag besökte idag. Personen som gick över övergångsstället visade sig arbeta på förskolan som jag besökte. Pinsamt när jag mötte henne i personalrummet och hon nämnde att jag sjöng både fint och högt. Hi hi ha!!!

Dags att checka in på fredagsmys med barnen.
Puss.

One thought on “Bara deras fel…..

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: