Lets do it pink.

Hej Fina.

Ledig onsdag och nya naglar stod först på min lista idag. Denna gången var de verkligen extra skönt att komma till MalinMiss Elegance Sthlm för mina naglar hade fått en hemskt ful missfärgning från vad vet vi inte. Men nu är det fula borta och naglarna är fina igen. Rosa och rosa körde vi på idag. Jag vill ha fram våren och har bestämt mig för att i min värld är det vår nu. Så lets do it pink…

Hos Miss Elegance Sthlm i Tyresö kan man fixa naglar, fransar, löshår och även få spraytan. Klicka gärna in på deras sida så får ni se hur duktiga tjejerna är.

Tjingeling.
Puss.

3 thoughts on “Lets do it pink.

Add yours

  1. Så snygga 😀

    Svar: Jo tyvärr får hon det då min månadsanställning går ut den 31/3 🙁 Jag lovar att jag är rädd om mig! kram och tack!

Kommentera

Up ↑

%d