Bloggutmaning – Dag 13 "Min favorit hårfärg".

Hej Hej!.


Jag har hängt på utmaningen hos Sweetwords och Maxarna #maxword.

Min tolkning – Dag13 ”Min favorit hårfärg”.


Som liten var jag super blond men ju äldre jag blev ju mörkare blev jag. Ett slag färgade jag ofta slingor för att behålla den ljusa locken. Nu är jag nöjd med min hårfärg som är någon konstig brun, blind röd färg. Jag är lite allergisk mot hår som är färgade som tigerrandiga. Det är inte alls min stil. Jag har även svårt för hår som är färgade så ljust att utväxten syns efter två dagar.

Utmaningen går ut på att man ska tolka ämnena nedan och syftet vi tänkt är att man tolkar med videoklipp eller ett foto. Använd texten ovan och länka till oss & taggen, och berättar att ni är med, ska bli roligt att följa utvecklingen hos er & era utmaningar.
Detta är en del av Sweetwords och Maxarnas utmaning #maxword.

 

Utmaningarnas tolkningar är:

 • 01 – Berätta något speciellt om dig
 • 02 – Vad längtar du till 
 • 03 – Bästa artisten 
 • 04 – Jag som liten
 • 05 – Ett smultronställe 
 • 06 – Bäst på Netflix 
 • 07 – En konsert att minnas 
 • 08 – Bild på ett fint djur i din närhet 
 • 09 – Nämn en nostalgiserie 
 • 10 – Ett speciellt sommarminne?
 • 11 – Nämn ett lyckopiller för dig
 • 12 – Varför blev det blogg 
 • 13 – Vilken hårfärg har du trivts bäst i
 • 14 – Nämn en dålig egenskap
 • 15 – Bästa doften du vet 
 • 16 – Ett hett tips från dig.
 • 17 – Du och en gammal vän
 • 18 – En oförglömlig resa
 • 19 – Favorit på gottebordet
 • 20 – En To do lista
 • 21 – Bästa köpet
 • 22 – Så fick du ditt namn
 • 23 – Favoritårstid
 • 24 – Något som inspirerar 
 • 25 – Jag vill förändra…
 • 26 – En blogg att hylla
 • 27 – Vad önskar du att du hade?
 • 28 – Snyggaste kändislistan
 • 29 – Ett gott recept
 • 30 – Fem dagliga rutiner
 • 31 – Nämn något från mars 2016

Love too you all.
Puss. 

One thought on “Bloggutmaning – Dag 13 "Min favorit hårfärg".

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: