Back to old times med Shock.

Hej.

Det hände mycket roligt och trevligt när vi var i Göteborg i helgen. Några vet om att jag var coopare när jag var yngre typ 15 – 18. En galet rolig tid med flera konserter och fester som jag aldrig kommer att glömma. Flera gånger var vi i Göteborg på konserter och då var självklart Shock ett måste. På min tid var Shock för min som Småländska bara postorder om man inte besökte butiken i Göteborg. Så när jag var i Göteborg var Shock nästan lika viktigt som konserten. Såg nu när jag länkade butiken att den nu även finns i Stockholm.

Back to old times med Shock.

Tilda kände också till butiken via Dolly Style som köper skor från Shock tydligen så givetvis hängde jag på in i butiken. Wao!!! Det är verkligen en udda och annorlunda butik. Så coola kläder och prylar jag blev genast 17 år och en tokigt depprockare som gillade coola kläder och prylar igen. Jag hittade så mycket som jag bara hade tjatat sönder mina föräldrar på att mina pengar bara var tvunget att gå till. Minnena kom genast tillbaka till old times.


Nu måste bara copparkavajen fram igen.

Efter jobbet tänker jag leta fram min cooparkavaj med spjutspetsmärket i ena fickan. Min har nämligen används av soldater på 1900 talet.

Sötnosar ha en toppen måndag.
Puss.

2 thoughts on “Back to old times med Shock.

Add yours

  1. Hihi har aldrig någonsin varit inne i den butiken..
    Svar: Fina du Kamilla, det enda som saknades var du 😉 Vi hade verkligen en toppenkväll på alla sätt & vis!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: