Bloggutmaning – Dag 12 "Varför blev det blogg"

Godkväll.

Jag har hängt på utmaningen hos Sweetwords och Maxarna #maxword.

Min tolkning – Dag  12 ”Varför blev det blogg?”

Varför blev det blogg kan man fråga sig men svaret är ganska enkelt. I slutet av 900 talet och fram till 2003 pluggade jag först och jobbade sedan som webbdesigner /webbmaster efter flera år i förskolans värld. Jag älskade att designa, bygga och skapa bilder, logotyper, banners, animationer och allt det där som hör webbvärlden till. Sedan kom det två små killar in i våra liv och tiden fanns inte för att jag skulle jobba minst 50 timmar i veckan för det var så det var innan Wille kom. När killarna var små jobbade jag lite smått mest för att hålla mig up to date.

När det var dags att börja jobba på riktigt efter Marcel gick jag tillbaka till förskolan. Sedan kom Tilda, ny lärarutbildning och senare en Ateljerista utbildning. Jag älskar att vara kreativ och skapa och bygga bilder, miljöer och inspirera barn och vuxna. Under min lärarutbildning läste jag en sommar en kurs på KTH här i Stockholm ”Digitalkompetens och lärande” där alla våra uppgifter skulle presenteras i blogg form. På den vägen föddes KamillasKamera eftersom jag också älskar att fotografera.

Utmaningen går ut på att man ska tolka ämnena nedan och syftet vi tänkt är att man tolkar med videoklipp eller ett foto. Använd texten ovan och länka till oss & taggen, och berättar att ni är med, ska bli roligt att följa utvecklingen hos er & era utmaningar.
Detta är en del av Sweetwords och Maxarnas utmaning #maxword.

https://4.bp.blogspot.com/-EQFFr1iZNnw/WL2efpODyeI/AAAAAAAAcE0/5rww7JnMrsQiGRhGAFs_y7vlnyVHFiYSQCLcB/s1600/bloggutmaning.jpg 

 Utmaningarnas tolkningar är:

 • 01 – Berätta något speciellt om dig
 • 02 – Vad längtar du till 
 • 03 – Bästa artisten 
 • 04 – Jag som liten
 • 05 – Ett smultronställe 
 • 06 – Bäst på Netflix 
 • 07 – En konsert att minnas 
 • 08 – Bild på ett fint djur i din närhet 
 • 09 – Nämn en nostalgiserie 
 • 10 – Ett speciellt sommarminne?
 • 11 – Nämn ett lyckopiller för dig
 • 12 – Varför blev det blogg 
 • 13 – Vilken hårfärg har du trivts bäst i
 • 14 – Nämn en dålig egenskap
 • 15 – Bästa doften du vet 
 • 16 – Ett hett tips från dig.
 • 17 – Du och en gammal vän
 • 18 – En oförglömlig resa
 • 19 – Favorit på gottebordet
 • 20 – En To do lista
 • 21 – Bästa köpet
 • 22 – Så fick du ditt namn
 • 23 – Favoritårstid
 • 24 – Något som inspirerar 
 • 25 – Jag vill förändra…
 • 26 – En blogg att hylla
 • 27 – Vad önskar du att du hade?
 • 28 – Snyggaste kändislistan
 • 29 – Ett gott recept
 • 30 – Fem dagliga rutiner
 • 31 – Nämn något från mars 2016

 Sov Gott.

Puss.

One thought on “Bloggutmaning – Dag 12 "Varför blev det blogg"

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: