Roadtrip till Göteborg.

Hej.

Timmarna sprang iväg idag så nu äntligen när klockan är över midnatt hamnade ja med datorn i knäet igen. T, W och jag satte oss i bilen för att åka mot Göteborg och heja på Flempan i SM slutspelet i U16. Jag måste bara säga att det är långt till Göteborg från Stockholm. Fast jag inte behövde köra bil förrän  från Örebro så blev jag helt trött på att köra bil. Wille var duktig och körde hela vägen till Örebro utan några som helst problem. Han är duktig Roberts och min bilkille. Så för att göra en lång dags historia kort blir det några bilder. Precis som det brukar när tiden inte finns.

Alla bilder bilder inte så… 


Lyckades kanske är rätt ord. Men attans vad vi knasade oss på restaurangen. Gissar på att det var tröttheten som tog ut sin rätt.

Obligatoriskt lunchstopp.

Donken såklart när man är ute på roadtrip.


Toppen väder i regniga Göteborg.

Strålande sol och vårkänsla i GB.


Sedan blev det hockey.

Hockeybilderna kommer i ett annat inlägg.

Må så gott.
Puss.

2 thoughts on “Roadtrip till Göteborg.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: