Nacka är ett spöke…..

Tja.

Egentligen så förstår jag inte vad problemet är för Flempan när de ska möta Nacka. Det är samma visa varje gång att Flempan förlorar och spelar någon konstig hockey som de inte gör mot andra lag. Nacka är ett spöke för Flempan helt enkelt. Men jag måste bara säga att det säkert inte heller är så lätt att göra på Gabriel i Nackas mål. Han är så himla duktig. Ska jag berätta en hemlis??? Gabriel var den målisen jag hejade eller trodde skulle bli Stockholm syds första målvakt i TV-pucken. Jag tycker helt enkelt att han är bäst förutom min största favorit min Marcel såklart.

Killarna kanske borde gå i någon terapi ni vet ”Jag är inte rädd  – jag kan flyga” för att få bort rädslan eller vad det nu är som spökar. För i den riktiga hockeyvärlden är Flempan ett bättre hockeylag än vad Nacka enligt mig.

Sov gott killar och vakna med nya friska tag.

Jag vet att ni är bäst och kommer ta er vidare till nästa slutspel. Heja Heja Flempan!!!

Kör hårt idag killar. Ni är bäst.
Kramis.

One thought on “Nacka är ett spöke…..

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d