Mött våren i Göteborg.

Hej Solstrålar.

Har ni haft en bra lördag hittills? Jag har haft en helt underbar vårdag här i Göteborg. Solen strålar och himlen är alldeles klarblå. Det är varmt och skönt och överallt i hela stan sitter människor och lapar i sig solen. I Göteborg är det vår på riktigt, vårblommorna blommar för fullt och snö syns inte till på många mils avstånd. Vi blev nästan lite chockade att våren kommit så långt här på den andra sidan av vårt avlånga land.

Trädgårdsföreningen.

Efter att vi gått ett varv i Nordstan och ätit lunch hamnade vi i Trädgårdsföreningen tillsammans med halva stan kändes det som. Trädgårdsföreningen är en av Europas bäst bevarade 1800-talsparker lite som Hyde Park i London. En riktig pärla och oas som passar mig perfekt. En liten stund satte vi oss på en trappa och bara njöt av att livet kan vara så härligt ibland.

I min lilla lilla värld av blommor.

Det bor nog allt en trädgårdsmästare i mig. I alla fall så kan jag få låtsas och lura mig själv. Jag är helt såld på trädgårdar, parker och odlingar av alla de slag. Tänk vilken lycka att få gå runt om dagarna och pula lite med alla växter. Vilken dröm det hade varit!!! I am in heaven.

Vårskriket är kvar…..

Jag har inte skrikit vårskriket ännu men jag hade allt bra lust att göra det men avböjde i sista sekund. Tänk vad Göteborgarna hade tyckt jag varit tokig om jag skrikit – vem vill bli busted liksom? Tilda fick lust att gympa och kunde inte låta bli att stå på händer och hjula i parken. Nu är våren kommen tralla tralla laaa….


Syns och hörs.
Puss.

2 thoughts on “Mött våren i Göteborg.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: