Idag skulle man heta Rasmus.

Hej Hej.

Nu ska hon prata hockey igen, så ni som inte gillar hockey säger jag hejdå till redan nu.


Match mot HV71.

Idag stod Smålänningarna från HV71 på andra sidan linjen. Ny dag – ny match – nya utmaningar för Flemingsbergs killarna. Tänk att från den ena dagen till den andra svänger både vad gäller resultat, prestationer och nerver. Matchen hade ett helt annat utseende än spökmatchen igår. Flempan var tillbaka precis som de brukar och kan spela hockey. Jämn match tyckte jag där båda lagen hade lika stora chanser att vinna. Men HV71 hade nog inga spelare som hette Rasmus. Idag skulle man heta Rasmus om man skulle spela hockey i Frölundaborg. ”Flempans Rasmusar” glänste såväl i målet och som utespelare. Den ena Rasmus gjorde 2 av de 3 målen och den andra Rasmus motade bort varenda skott på mål. Grymt killar.  Grattis Flempan. En match kvar denna gången…visst fixar ni er vidare i slutspelet. Heja Heja Flempan.

Kämpa grabbar allt ni orkar, så att tröjan inte torkar.
Kramis. 

One thought on “Idag skulle man heta Rasmus.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: