Bland piller och nyttigheter.

Godmorgon Godmorgon.

Inlägget sker i samarbete med Apotek365 och innehåller adlinks.
Här hemma är det fortfarande lugnt och skönt. Jag sitter med mitt morgonkaffe, Tilda sover fortfarande och Wille hämtade nyss frukost. Härligt att kunna ta det lite lugnt innan vi sätter oss i bilen mot Göteborg  och SM slutspelet för Flempan. Hoppas verkligen att laget visar vad skåpet ska stå och visar hur fantastiska Flemingsbergs IK verkligen är. Heja Heja Flempan!!!

I veckan när jag var som mest skruttigast kom mitt paket från Apotek365. Apotek 365 är ett
Apotek online, ett apotek med receptfria läkemedel, billig hälsokost, vitaminer och kosttillskott till bra priser. I mitt paket fanns det flera bra produkter som jag redan hunnit prova och tro mig jag gillar dem alla. Kaffe är en av mina måsten i livet så när jag hittade Coffee Slender som ska bidra till en viktnedgång och dessutom inte innehålla koffein fastnade jag direkt. Coffee Slender är ett är ett kosttillskott som innehåller välsmakande frystorkat kaffe med klorgensyra som utvinns ur gröna orostade kaffebönor. Klorogensyra finns i allt kaffe, mängden beror på vilka bönor som används och hur de behandlas. Vid rostning sjunker mängden klorogensyra med ca 60% vid lätt rostning och med ca 90% vid kraftig rostning.

Kaffet görs av den gröna orostade kaffebönan som innehåller extra mycket klorogensyra vilket har visat sig ha goda effekter för den som vill gå ned i vikt. Detta kaffe är dessutom fritt från koffein vilket gör att det även fungerar bra som dryck för dig som undviker koffeinet. Så njut av en god och nyttig kopp kaffe och upplev effekten.

Jag tycker att kaffet smakar gott och precis som alltid kryddar jag även detta kaffet med kardemumma. Kardemumma är min grej till kaffet liksom. Nu återstår bara att se om min sockerberoende minskar. Att kaffet dessutom inte innehåller koffein är bara positivt. Toppbetyg från mig hittills.

Vitaminer.
 
Jag äter alldeles för lite vitaminer och tror egentligen att det är ganska svårt för oss alla att få i oss alla de nyttigheter som vi behöver. Så nu har jag även fyllt förrådet med vitaminer för att få i mig vad min kropp och jag behöver. Jag har svårt att få i mig allt nyttigt och bra om jag inte fyller på med lite vitaminer och tillskott när mitt liv ser ut som det gör nu. Därför är det skönt när en liten multivitamintablett innehåller mitt dagliga behov. Sånt gillar jag som är lite bekväm av mig i visa lägen.
 
 Kvällsthe istället för sista koppen.
 
Det känns som det blåser lite förändringsvindar med mig och mitt liv just nu.På alla plan om jag ska vara ärlig nytt jobb, nya tankar, nya värderingar och framförallt ett nytt lugn i själen tror jag. Därför är det kanske inte så konstigt att jag värnar om mig själv och min hälsa och nu även med hjälp av hälsokostprodukter. Det är skönt att sätta sig en stund på kvällen med en kopp the och reflektera över dagen som gått.
Sova gott är viktigt för mig som håller igång 24 – 7 varje dag. Pascoflair är ett traditionellt växtbaserat läkemedel som kan hjälpa dig att somna lugnt. Hemligheten sägs vara extrakt av passionsblomma. Jag har ännu bara med vis tveksamhet provat en dag så jag har svårt att uttala mig ännu. Tveksamheten beror på från min sida i att använda preparat för att få en bättre sömn. Gamla skrönor hänger nog i fortfarande. Fast jag vet att detta är hälsokost så tog det tid för mig att få mig att våga tro på hälsokost faktiskt är bra för människan. Hur som helst så sover jag bättre nu än på mycket länge vilket är så skönt.
Produkt 1 hittar ni HÄR – Produkt 2 hittar ni HÄR – Produkt 3 hittar ni HÄR.

(function() { var e=document.createElement(’script’); e.src=’https://graphics.adrecord.com/6zbtje82j5_6_177.js’; var s=document.getElementsByTagName(’body’)[0]; s.appendChild(e); })();

Ha en toppen fredag.
Puss & Kram.

One thought on “Bland piller och nyttigheter.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: