"Idag var du så attans bra på jobbet, Pinglan".

Halloj.

Tillbaka på jobbet idag igen. En stund kändes det som det var alldeles för tidigt men men är man på plats så är man. Jisses vilken dag på alla sätt. När jag väl satte mig i bilen efter en halv timma övertid så snurrade skallen runt runt. Vilken dag på alla sätt och vis – jag lever och det är på riktigt.

Buller och bång.

Dagen gick i ett, fullt upp med både det ena och det andra. Ibland känns det som om jag själv tror att jag kan förändra hela världen vilket inte ens lilla jag kan. Buller och bång i skallen men nu har jag reflekterat klart över dagen och kan stänga jobbdörren.

Jag var bara tvungen att köpa med semlor hem från matbutiken idag. Jag var så värd varenda liten kalori som fanns i min semla. Vissa dagar eller en dag som denna fick semlan bli min klapp på axeln. ”Idag var du så attans bra på jobbet, Pinglan”.

 Lämna avtryck.

Har ni som jag funderat på vad som lämnar avtryck i våra själar? Jag fick en fråga av en förälder idag på ett samtal. – Vad får dig att tala så fint med mitt barn fast vi just nu sitter i en knepig situation? Vilken fråga tänkte jag. Visst pratade vi om svåra saker och det var egentligen inget roligt möte med vi satt ju tillsammans i ett möte lom en elev. Mitt svar blev att jag tror på människan. Jag tror på alla människors egna kraft och styrka. Samt att jag tycker om mina elever varenda en. Varpå pappan säger ”Det är sådan vuxna som du som lämnar avtryck i våra barn och ungdomars liv. Fortsätt med det är du snäll” . Jag blev helt ställd men så glad. Vet du pappa…det är faktiskt så att mina elever även lämnar avtryck och vackra spår i mitt liv. Tack för de fina orden💗.

 Puss och Kram

One thought on “"Idag var du så attans bra på jobbet, Pinglan".

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: