Bloggutmaning – Dag 9 "Nämn en nostalgiserie".

Hej Hopp.

Jag har hängt på utmaningen hos Sweetwords och Maxarna #maxword.

Min tolkning – Dag 9 ”Nämn en nostalgiserie”.

Nostalgiserie klart att det finns många men det är ett självklart val nämligen Falcon Crest. Såg ni den serien? Falcon Crest utspelar sig på vingården Falcon Crest, där Angela Channing äger större delen av gården, och brorsonen Chase Gioberti den mindre genom arvet från sin döde far. Fru Channing försöker ständigt besegra sin brorson, med alla till buds stående medel – mutor, utpressning, förtal med mera. Styvsonen Richard, som får kontrollen av tidningen The New Globe, och sedermera en kapplöpningsbana, konkurrerar med dem om kontrollen av vindalen.

Fristående musik.

Jag minns serien väl och tyckte mycket om den.Men framförallt så älskar jag intromusiken som jag använde som min fristående musik på de tävlingar jag gjorde de sista åren. Jag ljuger inte om jag kan i skallen kan varenda rörelse till musiken fortfarande. Observera kan i skallen för nu var det bra länge sedan.

 

Utmaningarnas tolkningar är:
 • 01 – Berätta något speciellt om dig
 • 02 – Vad längtar du till 
 • 03 – Bästa artisten 
 • 04 – Jag som liten
 • 05 – Ett smultronställe 
 • 06 – Bäst på Netflix 
 • 07 – En konsert att minnas 
 • 08 – Bild på ett fint djur i din närhet 
 • 09 – Nämn en nostalgiserie 
 • 10 – Ett speciellt sommarminne?
 • 11 – Nämn ett lyckopiller för dig
 • 12 – Varför blev det blogg 
 • 13 – Vilken hårfärg har du trivts bäst i
 • 14 – Nämn en dålig egenskap
 • 15 – Bästa doften du vet 
 • 16 – Ett hett tips från dig.
 • 17 – Du och en gammal vän
 • 18 – En oförglömlig resa
 • 19 – Favorit på gottebordet
 • 20 – En To do lista
 • 21 – Bästa köpet
 • 22 – Så fick du ditt namn
 • 23 – Favoritårstid
 • 24 – Något som inspirerar 
 • 25 – Jag vill förändra…
 • 26 – En blogg att hylla
 • 27 – Vad önskar du att du hade?
 • 28 – Snyggaste kändislistan
 • 29 – Ett gott recept
 • 30 – Fem dagliga rutiner
 • 31 – Nämn något från mars 2016


Ha det bäst.

Kramis.

One thought on “Bloggutmaning – Dag 9 "Nämn en nostalgiserie".

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: