Bloggutmaning — Dag 8 "Ett fint djur i min närhet".

Godmorgon på er.

Jag har hängt på utmaningen hos Sweetwords och Maxarna #maxword.

Min tolkning – Dag 8 ”Ett fint djur i min närhet”.

Svårt svårt svårt säger jag. Vi har inga djur längre efter att våra två hamstrar gått bort. Jag hade gärna velat ha en lurvig chihuahua men så finns det ett problem. Jag är nämligen ganska så mycket allergisk mot både katter och hundar. Sedan finns det ett problem till som kanske är ännu större och det är tiden för en hund. Eftersom vi är hemma så lite och R har det jobbet han har plus att barnen idrottar varje dag både här och där så finns just nu ingen tid för ett djur som behöver tid.

Ett eller två fina djur i min närhet.

Jag tolkar utmaningen med att tänka på de två fina små hamstrar som vi haft här hemma Anaheim och Popcorn. Jag kommer alltid minnas er. Ni finns fortfarande med oss här hemma då ni ligger begravda på baksidan under en liten ek vid nya rabatten.

Anaheim.

Popcorn.    


Utmaningen går ut på att man ska tolka ämnena nedan och syftet vi tänkt är att man tolkar med videoklipp eller ett foto. Använd texten ovan och länka till oss & taggen, och berättar att ni är med, ska bli roligt att följa utvecklingen hos er & era utmaningar.
Detta är en del av Sweetwords och Maxarnas utmaning #maxword.
 

Utmaningarnas tolkningar är:
 • 01 – Berätta något speciellt om dig
 • 02 – Vad längtar du till 
 • 03 – Bästa artisten 
 • 04 – Jag som liten
 • 05 – Ett smultronställe 
 • 06 – Bäst på Netflix 
 • 07 – En konsert att minnas 
 • 08 – Bild på ett fint djur i din närhet 
 • 09 – Nämn en nostalgiserie 
 • 10 – Ett speciellt sommarminne?
 • 11 – Nämn ett lyckopiller för dig
 • 12 – Varför blev det blogg 
 • 13 – Vilken hårfärg har du trivts bäst i
 • 14 – Nämn en dålig egenskap
 • 15 – Bästa doften du vet 
 • 16 – Ett hett tips från dig.
 • 17 – Du och en gammal vän
 • 18 – En oförglömlig resa
 • 19 – Favorit på gottebordet
 • 20 – En To do lista
 • 21 – Bästa köpet
 • 22 – Så fick du ditt namn
 • 23 – Favoritårstid
 • 24 – Något som inspirerar 
 • 25 – Jag vill förändra…
 • 26 – En blogg att hylla
 • 27 – Vad önskar du att du hade?
 • 28 – Snyggaste kändislistan
 • 29 – Ett gott recept
 • 30 – Fem dagliga rutiner
 • 31 – Nämn något från mars 2016

Puss.

Kommentera

Up ↑

%d