Bloggutmaning – Dag 7 " En konsert att minnas".

Godmorgon på er.

Jag har hängt på utmaningen hos Sweetwords och Maxarna #maxword.

Min tolkning – Dag 7 – ”En konsert att  minnas”.

Jag har en hel del konsert som jag aldrig glömmer i ryggsäcken. Första spelningen med Depeche Mode och Nitzer Ebb i Göteborg var Amazing. U2 också den i Göteborg kanske 10 år senare var helt fantastisk. De två gånger som jag var på Hultsfreds festivalen glömmer jag aldrig. Konserterna med The Cure – Just like heaven.

Laleh lyssnade jag massvis på i fjol och jag tror jag kan varenda text på hennes nyaste skiva ”Kristaller”. Tråkigt att jag inte kunde komma loss och kika på hennes konsert i höstas. Därför blev jag så glad när den sändes på SVT i vintras. Den konserten var också helt makalöst bra. Jag satt som klistrad i min fåtölj och bara njöt.

Utmaningen går ut på att man ska tolka ämnena nedan och syftet vi tänkt är att man tolkar med videoklipp eller ett foto. Använd texten ovan och länka till oss & taggen, och berättar att ni är med, ska bli roligt att följa utvecklingen hos er & era utmaningar.
Detta är en del av Sweetwords och Maxarnas utmaning #maxword.

Utmaningarnas tolkningar är:
 • 01 – Berätta något speciellt om dig
 • 02 – Vad längtar du till 
 • 03 – Bästa artisten 
 • 04 – Jag som liten
 • 05 – Ett smultronställe 
 • 06 – Bäst på Netflix 
 • 07 – En konsert att minnas 
 • 08 – Bild på ett fint djur i din närhet 
 • 09 – Nämn en nostalgiserie 
 • 10 – Ett speciellt sommarminne?
 • 11 – Nämn ett lyckopiller för dig
 • 12 – Varför blev det blogg 
 • 13 – Vilken hårfärg har du trivts bäst i
 • 14 – Nämn en dålig egenskap
 • 15 – Bästa doften du vet 
 • 16 – Ett hett tips från dig.
 • 17 – Du och en gammal vän
 • 18 – En oförglömlig resa
 • 19 – Favorit på gottebordet
 • 20 – En To do lista
 • 21 – Bästa köpet
 • 22 – Så fick du ditt namn
 • 23 – Favoritårstid
 • 24 – Något som inspirerar 
 • 25 – Jag vill förändra…
 • 26 – En blogg att hylla
 • 27 – Vad önskar du att du hade?
 • 28 – Snyggaste kändislistan
 • 29 – Ett gott recept
 • 30 – Fem dagliga rutiner
 • 31 – Nämn något från mars 2016 

 

Kramisar 💓💔💗

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: