Stanna upp en liten stund.

Hej på er.

I morse när jag begav mig på fastande mage till jobbet trodde jag aldrig att det skulle funka för mig. Jag är långt ifrån pigg, termometern visade mycket riktigt feber både innan jag åkte och när jag kom hem. Tänk att jag kunde lura kroppen med alldeles för många alvedon att det nog skulle gå minsann.
Jag lär nog få äta upp det i morgon men det var det värt att få träffa alla fina elever igen efter sportlovet.

Stanna upp en liten stund.

Det är nästan omöjligt för mig på jobbdagarna och särskilt på måndagar då jag har lektioner från tidiga morgonen tills dagen är slut att stanna upp en stund. Jag om någon borde ju veta hur viktigt det är att stanna upp och andas en liten stund. Två gånger idag har jag stannat upp hittills. Först ut vid järnvägsbommarna hemma i Uttran.

Gissa vad jag såg när jag stod stilla med bilen…fullt av änder i Uttran sjön. Okej att det brukar finnas några stycken i sjön men nu var det fullt med otäcka änder. Jag hoppas verkligen att herr och fru And som bor i sjön bara hade bjudit in till en sammankomst så de andra flyger hem redan ikväll. Hua vad jag tycker att änder är otäcka.

Stopp nummer två blev i kön till Donken där jag fick vänta en stund innan vår lyxmiddag blev klar.  Jag vet att det är skäms varning att bjuda på Donken middag en måndag men jag bjöd på Donken med gott samvete. Är man krasslig som förälder får man ta till alla hjälpmedel man kan komma på. Så smidigt en dag som denna.

Jäklar vad jag längtar tills i kväll när jag får krypa ner under täcket och goa med kuddarna. 

Puss & Kram.


2 thoughts on “Stanna upp en liten stund.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d