Bloggutmaning – Dag 6 " Bäst på Netflix".

Hej.

Jag har hängt på utmaningen hos Sweetwords och Maxarna #maxword.

Min tolkning – Dag 6 – ”Bäst på Netflix”.

Idag var det verkligen en svår utmaning för mig. Jag har inte Netflix, ena sonen har ett konto men därför kikar inte jag på Netflix. Ett slag när jag var hemma och sjukskriven hade jag film och seriekonto på en annan filmstation och följde frenetiskt ” Hart of Dixie”. Egentligen så tror jag det handlar mest om att jag inte har tiden att kika på film eller tv så mycket och därav har jag inget Netflix.

Sonen med Netflix följer och ser en del filmer och serier via dem om kvällarna. Skulle jag vilja eller behöva en filmkväll är det bara att logga in på hans familjekonto som han startat så Netflix finns inom räckhåll om lusten kommer.

Utmaningen går ut på att man ska tolka ämnena nedan och syftet vi tänkt är att man tolkar med videoklipp eller ett foto. Använd texten ovan och länka till oss & taggen, och berättar att ni är med, ska bli roligt att följa utvecklingen hos er & era utmaningar.
Detta är en del av Sweetwords och Maxarnas utmaning #maxword.

Utmaningarnas tolkningar är:

 • 01 – Berätta något speciellt om dig
 • 02 – Vad längtar du till 
 • 03 – Bästa artisten 
 • 04 – Jag som liten
 • 05 – Ett smultronställe 
 • 06 – Bäst på Netflix 
 • 07 – En konsert att minnas 
 • 08 – Bild på ett fint djur i din närhet 
 • 09 – Nämn en nostalgiserie 
 • 10 – Ett speciellt sommarminne?
 • 11 – Nämn ett lyckopiller för dig
 • 12 – Varför blev det blogg 
 • 13 – Vilken hårfärg har du trivts bäst i
 • 14 – Nämn en dålig egenskap
 • 15 – Bästa doften du vet 
 • 16 – Ett hett tips från dig.
 • 17 – Du och en gammal vän
 • 18 – En oförglömlig resa
 • 19 – Favorit på gottebordet
 • 20 – En To do lista
 • 21 – Bästa köpet
 • 22 – Så fick du ditt namn
 • 23 – Favoritårstid
 • 24 – Något som inspirerar 
 • 25 – Jag vill förändra…
 • 26 – En blogg att hylla
 • 27 – Vad önskar du att du hade?
 • 28 – Snyggaste kändislistan
 • 29 – Ett gott recept
 • 30 – Fem dagliga rutiner
 • 31 – Nämn något från mars 2016 
Må så gott.
Puss.

One thought on “Bloggutmaning – Dag 6 " Bäst på Netflix".

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: