Oh shit its monday tomorrow.

Tja.

Inlägget sker i samarbete med Testagram och innehåller adlinks.

Dunderförkyld igår och ännu värre idag. Jag hade verkligen hoppats på att jag kunde sova bort skiten i natt men icke. Vi som hade så mycket planer för dagen – Suck. En tischa skulle lämnas bytas, Tilda och jag skulle gå på bio, vi skulle grilla korv efter Marcels träning om vädret tillät och så skulle vi städa och fixa. Får helt enkelt se vad det blir av dagen – bion har vi bestämt att kika på i Göteborg nästa helg eller möjligtvis imorgon om jag är piggare. Korvgrillningen är barnen taggade på så den vår vi allt göra.

Testar och taggar.

Som jag berättade igår så har jag fått bli en testare hos Testagram. Vilket är så roligt och spännande förstås. Jag testade hos #testagram idag #snickersbites till kaffet.  När jag mår så här skruttigt så testar jag vad som helst för att få må lite bättre. Jag kanske inte blir av med förkylningen men för stunden så får jag känna mig lite gladare. Tänk vad lite choklad gör med oss sockerråttor. Varför har de inte tagit fram dessa små praliner tidigare? För alla er som tycker om Snickers men som jag tycker att den är lite för stor borde prova dessa små lagom stora praliner. Så mycket godare och trevligare att ta en liten bit choklad än en hel chokladkaka.

#snickers                                              #snickersbites                                          #madeforsharing

I boxen låg även #twixbites. Jag är inget fans av Twixs men det är ena sonen som han lägga beslag på påsen innan jag hann blinka. Marre hamnade igår på soffan med datorn i famnen och taggade mellan sina träningar med Twixspåsen. Marcels betyg blev topp topp för att tagga nästa träning. Detta får nog inte hans tränare veta men han åt både lunch och middag mellan träningarna så om twixbites kan tagga upp honom inför nästa pass så är det väl bästa betyg.

#Twix                                                   # twixbites                                            #madeforsharing

Dags att testa med lite nässprej och alvedon för att orka med denna dagen. Vad har ni för er idag?

Puss.


2 thoughts on “Oh shit its monday tomorrow.

Add yours

  1. SÅ gott, ska smaska på min ikväll framför tvn 🙂
    Idag är det vila, vila och åter vila 🙂

    Svar: Ja det är Gynning Design 🙂 Kaffet smakar perfekt i den 😀 Kram

  2. Ohh så goda gillar snickers, har kommit många nya favoriter av favoriterna nu tycker jag, massa nytt

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: