Nybliven med Testagram.

Halloj.

Kom nyss hem med ett super roligt paket från Testagram. Jag kommer nu få testa på nya produktnyheter varje månad. Boxen kommer att anpassas efter min personliga profil. Ja jag tackar jag visst var min första box anpassad efter mig…när det låg tre choklad produkter i lådan redan första gången. Testagram tycker jag känns som ett kul sätt att få vara nyfiken, pröva nytt och utmana mina gamla vanor. Att jag sedan gillar både paket och överraskningar gör inte boxen sämre.

Riktigt riktigt kul och spännande ska det bli. Gissa vad jag börjar testa? Nu sitter jag i soffan med datorn i knäet, kaffet bredvid mig och….Jag tror nog ni vet vad jag testade först. Mitt utlåtande kommer senare eller annan dag.

http://testagram.se/

Snart dags att ut och åka lite bil igen. Denna gången mot Visättra för att hämta hem Marcel från pass1 idag och hem en stund innan avfärd till nästa pass idag.

Puss.

2 thoughts on “Nybliven med Testagram.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: