Mio min Mio på Stadsteatern.

Hej.

På tu man hand med Tilda i stan. Nu var det några veckor sedan vi var inne i stan annars så brukar det bli minst 3 -4 ggr i månaden. Mycket beror förstås på grund av att jag börjat jobba igen och tiden inte räcker till. Trist tycker jag som älskar Stockholm med allt vad staden har att erbjuda.

Shopping, inspo kikande, fika och teater.

Vi hann med ganska mycket idag Tilda och jag. Idag gjorde vi Åhlens kan man säga. Våning för våning betade vi av. Tilda blev helt såld på Åhlens sortiment när det handlade om kläder till henne. Till slut bestämde hon sig för en riktigt fin ljusrosa rugbytröja. Vi gick även runt inne på Åhlens och fick så mycket inspiration och tips. Så mycket fint de har alltså. Även jag blev helt såld på vissa saker.

Inspiration.

Galet snygg kudde. Tyvärr så var kuddfodralet slut i svart annars hade jag absolut köpt en till oss.

Skit coola cyklar skapade av bara återvinningsmaterial.

Mycket fint porslin finns på Åhlens och det bästa av allt är att de har 20% på det mesta av porslinet.

 
Fika på Voltaire.

Tyvärr så var deras chessecake slut idag, eller tur kanske för då klarade jag dag nummer två utan fika bröd. Voltaire är både en restaurang med cafe´del och en butik. Ett ställe som egentligen är helt livsfarligt för mig men idag så gick jag ut tomhänt därifrån.

Testade en lakritskola till kaffet vilket var ett nerköp för kolan var alldeles för vass i smaken. Trist men å andra sidan så lämnade jag halva kvar.

 Mio min Mio.

Teater på Stadsteatern med Tilda. Vi tittade på Mio min mio. Attans så bra den var, skådisarna var utmärkta och dekoren helt magisk. Vi var båda så glada och nöjda  och har redan bestämt oss för att leta efter en ny teater som  vi kan gå på.

Lite synd att det var fotoförbud för annars hade jag kunnat visa er bilder från den fantastiska föreställningen.

Sov gott.
Puss.

One thought on “Mio min Mio på Stadsteatern.

Add yours

  1. Oh mysigt att gå på stan tillsammans och jag saknar vårt Åhlens, det försvann från Galleria, nu har vi H&M HOME istället, visst trevligt det med, men gillade Åhlens bättre

Kommentera

Up ↑

%d