Hopp och Studs på Bounce.

Hej Hopp.

Hoppäventyr med Tilda och hennes kompis E. Idag åkte vi mot Bounce. Bounce är Sveriges största trampolinpark. På Bounce hittar man en mängd trampoliner, parkour- och freerunningområde, trampolin-dodgeball, slam dunk och X-Park (ninja warrior-lik hinderbana). Ett helt perfekt ställe för Tilda och Ellen som båda går på gympa och älskar allt vad hopp, studs och äventyrsbanor heter.

Dricka paus.

Aldrig hade vatten varit så kallt och gott som det var idag efter nästan 2 timmars hopp och studs tyckte tjejerna. Mycket skratt och bus blev det vid kranerna, jag gissar att de började bli lite trötta.


Stötte på kändisar.

Jag eller vi stötte på familjen Kersten på Bounce. De var mycket modigare än vad jag var och hoppade hela familjen. Erkänner att jag blev lite sugen på att studsa runt men jag får nog öva lite på att knipa och hoppa samtidigt på vår studsmatta i sommar. För inte vill ju jag kissa på mig mitt ibland alla människor. Jag önskar att jag var lika modig som du Mickan💪. Heja Heja Mickan och Flisan!

Hälsofördelar…

Att hoppa trampolin ska vara den bästa och mest effektiva träningen du kan göra. Trampolin ska vara en skonsam träning som tonar muskler och förbättrar koordinationen. Det finns  tydligen flera hälsofördelar som helst med att BOUNCA.

Dags för lite ….

Kramis.

2 thoughts on “Hopp och Studs på Bounce.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: