Njöt hela jag.

Halloj.

Så himla skönt att jag verkligen tog mig i kragen och gav mig ut på den långa svängen idag. Lite synd att det var så blött och isigt i skogen annars hade det nog fått bli långa skogssvängen.

Njöt hela jag.

Att ta sig tid och att ge sig tiden är svårt tycker jag. Det finns alltid en andra massa måsten som ska eller borde göras.Därför är det ofta så svårt att prioritera mig själv tycker jag. Men jag har lärt mig att sätta mig själv i främsta rummet. Mår inte jag bra kan inte jag leverera varken bra jobb eller kärlek till mina hjärtan. Bara jag och en podd i lurarna – jag njöt hela vägen. Bra gjort lilla jag som kämpade på så bra idag.

Puss på er alla. 

3 thoughts on “Njöt hela jag.

Add yours

  1. Härligt att ta sig ut, att det ska vara så svårt att lägga tid på sig själv? har samma problematik. Ser så härligt ur på bilderna! Kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: