Känner mig lite låg.

Hej.

Sitter och tittar på Rene´s Brygga och känner mig låg. Försöker peppa upp mig med en baileys till kaffet men det känns inte som det kommer funka för att få mig uppåt. Suck! Vad livet suger ibland😢. Efter mer än 14 dagar var det dags att säga hejdå till de röda rosorna jag köpte på alla 💓dag. Visst är det helt galet att de var fina och fräscha så länge. Så därför tipsar jag er om att köpa blommor från Plantagen som jag gjorde.

Nostalgikänsla.

Minns ni Jenka, Funny och Shake? Jisses vad tuggummi man smaskade på särskilt på högstadiet. Mitt favorit gummi var Jenka så gissa om jag bara var tvungen att köpa ett tuggummi bara för att få återuppleva känslan när jag såg gummi i hockeycafeterian idag.  Både känslan och smaken kände jag igen wao….jag minns.


Det eviga skjutsandet.

Allt för barnens skull. Det har alltid varit ett av mina motton i livet men ibland står det mig upp i halsen med alla turer som jag kör både hit och dit. Jag får helt enkelt hoppas på att mina älsklingar kommer vara snälla och skjutsa deras gamla mamma till alla ställen när jag blir gammal och sliten.

Ska jag vara ärlig så var den stunden som jag satt i cafeterian i Åkersberga med mitt kaffe lugn och skön. Att lyssna på poddar är så avkopplande tycker jag.


Dagens kloka ord.

Sov gott och Dröm sött.
Puss.

2 thoughts on “Känner mig lite låg.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: