Bloggutmaning.

Halloj.

Äntligen har jag bestämt mig för att hänga på en bloggutmaning. Jag förstår inte varför jag inte gjort det tidigare när jag verkligen läser och kikar på flera utmaningar när de går. Så nu när  Sweetwords och Maxarna startade sin utmaning #maxword  tänker jag hänga på.

Min tolkning – Dag 1 ”Berätta något speciellt om dig”. 

Trots att jag älskar havet och vatten så är jag skiträdd för allt som har med vatten att göra om vattnet är så djupt att jag inte bottnar. När jag var liten var jag ett vattendjur och gjorde gympa i vattnet hela tiden. Mer under ytan än vad jag var över men sedan kom smällen. Ni vet den obligatoriska simundervisningen i skolan. Jag som var rädd hade märkt ut med en plastring på bassängkanten hur långt jag kunde simma när det blev min tur.

När det blev min tur skrek den hemska läraren åt mig att starta och sparkade iväg ringen som skräp. Mycket riktigt fick jag panik och guppade upp och ner. Det slutade med att min mamma fick hämta hem mig och jag utvecklade klorexsem. Jag kunde när jag var yngre inte åka vattenrutschkanor, gå in i simhallar eller sitta på en toalett om någon fått för sig att städa lite extra med klorin vilket var populärt förr i tiden. Nu i vuxen ålder har det nog lagt sig för jag fixar oftast det som var problem när jag var yngre. Jag kan simma både bröstsim och ryggsim och testar alltid mina kunskaper när det finns tillfälle.

 

Utmaningen går ut på att man ska tolka ämnena nedan och syftet vi tänkt är att man tolkar med videoklipp eller ett foto. Använd texten ovan och länka till oss & taggen, och berättar att ni är med, ska bli roligt att följa utvecklingen hos er & era utmaningar.

Detta är en del av Sweetwords och Maxarna utmaning  #maxword.
 Utmaningarnas tolkningar är
 • 01 – Berätta något speciellt om dig
 • 02 – Vad längtar du till 
 • 03 – Bästa artisten 
 • 04 – Jag som liten
 • 05 – Ett smultronställe 
 • 06 – Bäst på Netflix 
 • 07 – En konsert att minnas 
 • 08 – Bild på ett fint djur i din närhet 
 • 09 – Nämn en nostalgiserie 
 • 10 – Ett speciellt sommarminne?
 • 11 – Nämn ett lyckopiller för dig
 • 12 – Varför blev det blogg 
 • 13 – Vilken hårfärg har du trivts bäst i
 • 14 – Nämn en dålig egenskap
 • 15 – Bästa doften du vet 
 • 16 – Ett hett tips från dig.
 • 17 – Du och en gammal vän
 • 18 – En oförglömlig resa
 • 19 – Favorit på gottebordet
 • 20 – En To do lista
 • 21 – Bästa köpet
 • 22 – Så fick du ditt namn
 • 23 – Favoritårstid
 • 24 – Något som inspirerar 
 • 25 – Jag vill förändra…
 • 26 – En blogg att hylla
 • 27 – Vad önskar du att du hade?
 • 28 – Snyggaste kändislistan
 • 29 – Ett gott recept
 • 30 – Fem dagliga rutiner
 • 31 – Nämn något från mars 2016 
Puss och Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: