Kungen bjöd inte heller på kaffe.

Godmorgon.

Sitter med mitt morgonkaffe i och datorn i knäet bara för att jag kan – Jag har sportlov. Sportlov betyder väl egentligen att man ska sporta och vara hurtig? För min del var jag inte särskilt hurtig igår däremot var jag precis som vanligt en hejare på att skjutsa barn hit och dit. Idag ska jag ut på PW det är bara så. Ska bara dricka ur kaffet och blogga klart.

Taxi Pinglan.

Igår hade Taxi Pinglan långväga körningar med fullpackad bil. Första stoppet var Älvsjö för att hämta upp Willes kompisar som även de lastade bilen full med dataprylar. De skulle nämligen till en annan polare på Ekerö för att spela. Ekerö är ju inte precis nästgårds från varken oss eller Älvsjö.  Stackars Tilda som var med i bilen hon fick sitta fram med ryggstödet i helt uppfällt. Det kan inte varit den skönaste ställningen. Stackars Tilda😢.

Kungen bjöd inte heller på kaffe.

Typiskt…Kungen bjöd inte heller på kaffe någon av gångerna vi körde förbi hans ställe. Taskmört!!!Jag var kaffesugen och kissnödig och t började bli hungrig. Nästa gång lovar jag Kungen och ringa någon minut innan så att han hinner sätta på kaffet.


Mot Åkersberga.

Nästa körning gick mot Åkersberga och ishallen där Marcel denna veckan är på målvaktscamp med Future Star Academy. Typiskt för T och mig…cafeterian var stängd och öppnade först 30 minuter senare. Vi som var så hungriga att vi nästan tjurade ihop oss. Well well Marre och gänget tränade på och det var kul tyckte Marcel. Iskall hall blev mitt betyg och ont om sittplatser blev mitt betyg. Tacka vet jag Visättra, där är det lagom kallt och ett varmt cafe´.

 Tilda tokade.

Tilda tokade och snackade med kompisar i telefon, filmade och rullade ner för backen utanför hallen i leran på eget bevåg. Tokunge….Tilda var nog lite uttråkad som hon hux flux började toka runt i backen utanför hallen. Tokig är hon allt ibland vår lilla tjej med världens finaste tjej.

 


Betyg 1.

Första receptet lagat och avsmakat för min del från Linas Matkasse Vegetariska Kassen. Persiljesallad med aubergine och kikärtor och yoghurt innehöll maträtt ett. Mitt betyg blev 3,5 av 5 möjliga. Den pressade citronen i salladen kunde rätten varit utan. Pluset måste vara de rostade mandlarna. Jag älskar nötter av alla de slag. Jag kände mig nöjd som åt vegetariskt och dessutom inte åt några godsaker igår 🍩. Det är nästan värt en applåd till mig.
Nu ni är det dags att hoppa i träningsbyxorna och ge mig ut.
Hörs lite senare idag.
Kram. 

One thought on “Kungen bjöd inte heller på kaffe.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: