Testar Vegetariskt.

Tja Tja.

Jag är nog lite av en smyg vegetarian om sanningen ska fram. Ska jag äta kött eller kyckling vill jag väldigt gärna tillaga det själv eller åtminstone finnas i närheten så jag kan se hur kvaliteten är och så vidare. När vi var i Sälen vid nyår åt jag bara vegetariskt vilket var så fantastiskt gott. Så därför var jag snabb på att tacka ja till att prova på Linas Matkasse Vegetariska kassen nu när de hade lite billigare än vad de brukar. Däremot är jag rädd för att det blir jag som får mumsa ensam på rätterna men vet ni vad det är det faktiskt värt. Jag vill ha ny input i vår matlagning här hemma så enkelt är det.


Testar Vegetariskt.

Tur för barnen om de nu ska protestera att det bara är tre middagar som blir VEG. Men känner jag dem rätt så fixar de eget när det tjurat ihop sig. Vem vet det kanske blir lika glada som jag?


All kärlek till er alla.

Puss Puss.

2 thoughts on “Testar Vegetariskt.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d