Fyllt på förrådet.

Godmorgon Godmorgon.

Inlägget sker i samarbete med Apotek365 och innehåller adlinks.

Här hemma är endast tomten vaken eller jag det vill säga. Fast jag lovade mig dyrt och heligt att jag ska sova ut på morgonen så vaknar jag runt åtta. Jag känner mig pigg och utvilad men det är bara det att när jag väl kan sova länge så känns det för tidigt  liksom.

Fyllt på förrådet.

Nu har jag fyllt på pigga på oss förrådet. Inne hos Apotek365 hittade jag vitaminer som passar alla i familjen. De kan nog behövas när vi nu haft eller har en förkylningsperiod här hemma. Jag köpte även på mig både ett medel som ska göra att jag ska komma ner i varv och sova lite bättre. Nu när jag jobbar igen och behöver vara både skärpt och pigg om dagarna behöver jag mina timmar sömn för att funka om dagarna.

Produkt 1 hittar ni HÄR – Produkt 2 hittar ni HÄR – Produkt 3 hittar ni HÄR.

Coffee Slender.

Det är något som stör mig så är det de kilona som jag drog på mig medan jag var hemma. De vill liksom inte bara springa bort från mig, typiskt. Jag som aldrig tidigare haft några problem med att trolla bort några kilon här och där. Därför har jag lovat mig själv att mitt sportlov ska gå i hälsans tecken. Jag tänkte nämligen börja på allvar med mina PW jogg igen. Så därför hoppas jag verkligen på att Coffee Slender kan hjälpa mig en bit på vägen med mina kilon som nu ska bort.Apotek365 år ett apotek online med receptfria läkemedel, billig hälsokost, vitaminer och kosttillskott till bra priser. Apotek 365 är ett helt nätbaserat apotek och har ingen fysisk butik. Apotek 365 ingår i ett företag som äger flera olika och framgångsrika nätbutiker inom olika e-handelskoncept. På Apotek 365 finns över 6000 produkter till bra priser från kända varumärken inom området kropp och hälsa.

(function() { var e=document.createElement(’script’); e.src=’https://graphics.adrecord.com/6zbtje82j5_6_550.js’; var s=document.getElementsByTagName(’body’)[0]; s.appendChild(e); })();

Dags att ta tag i denna söndag och hälla upp kaffe nummer två för mig.
Ha nu en super söndag.
Vi hörs.
Kramis.

One thought on “Fyllt på förrådet.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: